Το δεύτερο δημοτικό χώρο στάθμευσης, διαθέσιμο στο κοινό, εγκαινίασε ο Δήμαρχος Γρηγόρης Σταμούλης σήμερα 11 Ιουνίου 2021.
Ο χώρος βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Γ. Σχινά και Σ. Δρίτσα, στο κέντρο της πόλης, περιέχει 42 θέσεις οχημάτων, από τις οποίες δύο για ΑΜεΑ, χώρο για στάθμευση δικύκλων, ράμπα εισόδου-εξόδου ΑΜεΑ και διατίθεται δωρεάν.
Κατά την εγκαινίαση του χώρου ο κ. Σταμούλης επεσήμανε ότι η προσπάθεια αυτή εκ μέρους της διοίκησης, δηλαδή να του διατεθεί ο χώρος από την ιδιοκτήτρια ΔΕΗ, ήταν μακρόχρονη και αποσκοπεί στη βελτίωση των συνθηκών καθημερινότητας των δημοτών η οποία συνοδεύεται και από ασφαλτόστρωση μεγάλου αριθμού δρόμων σε Μέγαρα και Νέα Πέραμο.
Ο Δήμαρχος πρόσθεσε ότι το έργο εκτελέστηκε από τις δημοτικές Υπηρεσίες και με χρήση υλικών και μηχανημάτων μέσω χορηγιών.

Σημειώνουμε ότι για περισσότερο από 20 χρόνια επιδιώχθηκε εκ μέρους του Δήμου Μεγαρέων ο χώρος να διατεθεί από τη ΔΕΗ για δημοτική χρήση αλλά η γραφειοκρατία πάντα αποτελούς τροχοπέδη στην παραχώρηση.
Η επιμονή της Διοίκησης Σταμούλη οδήγησε στο γεγονός αυτό.
Η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων του κέντρου έχουν εκφράσει την ικανοποίησή τους για την μετατροπή του εν λόγω χώρου σε πάρκιν. Είναι βέβαιοι ότι ότι θα διευκολύνει την άνετη στάθμευση οχημάτων τα οποία επιβαρύνουν την περιοχή με περισσότερη κυκλοφορία σε αναζήτηση χώρου στάθμευσης και κρατούν τους δρόμους ασφυκτικά συνωστισμένους.