Άβολα νοιώθουν τα στελέχη της Αγωνιστικής Δημοτικής Κίνησης Μεγάρων (ΑΔΗΚ) με τη διενέργεια πρόσφατης τηλεφωνικής δημοσκόπησης σχετικά με υποψηφίους δημάρχους η οποία πραγματοποιήθηκε σε Μέγαρα και Νέα Πέραμο και στο ερωτηματολόγιο δεν είχε περιληφθεί η ΑΔΗΚ.

Αναφέρουμε το γεγονός αφού δημοσιοποιήθηκε, με πολλή δόση χιούμορ αλλά και ειρωνείας, στην σελίδα του συνδυασμού στο Facebook.
Καταγγέλλοντας το γεγονός ο επικεφαλής Βασίλης Πολυχρόνης το παρουσιάζει ως σκόπιμη παράλειψη από τους εντολείς της δημοσκόπησης ενώ εμμέσως χαρακτηρίζει την πράξη ως «χτύπημα κάτω από τη ζώνη».

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το σχόλιο το οποίο αναφέρεται στην κοινή κάθοδο των συνδυασμών «Τώρα» (Γιώργος Μπερδελής) και «Ενεργοί Πολίτες» (Γιάννης Μιχάλαρος).
Σου λέει:  Αφού οι δύο συνδυασμοί κατεβαίνουν μαζί γιατί ο καθένας τους αναφέρεται ξεχωριστά στο ερωτηματολόγιο;

Η ανακοίνωση

«Προς…  αγωνιούντες υποψηφίους Δημάρχους του Δήμου Μεγαρέων, οι οποίοι παραγγέλλουν “ανεξάρτητες” δημο(σ)κοπήσεις:

Παιδιά, δίνετε όλες τις παρατάξεις στις δημο(σ)κοπικές εταιρείες. Δεν κάνει να φέρνετε τις τηλεφωνήτριες σε δύσκολη θέση απέναντι στους ερωτώμενους που τους κάνουν την παρατήρηση…” πού είναι η Α.ΔΗ.Κ.” κι εκείνες να απαντούν πως δεν τους έχουν δώσει τέτοια παράταξη στη λίστα και είναι αναγκασμένες να βάλουν την “ψήφο” τους στα… λοιπά!

Το κάνουν που το κάνουν σε κεντρικό επίπεδο με τη ΛΑ.Ε. που την… εξαφανίζουν, αλλά να εμφανίζεται το ίδιο φαινόμενο και με την Α.ΔΗ.Κ.ουλα? Δεν… λέει! Έχουμε καταγράψει μέχρι στιγμής 17 (ολογράφως δέκα επτά) τηλέφωνα που μας κατήγγειλαν το γεγονός.

Από την άλλη, οι συνδυασμοί “Τώρα” και Ενεργοί Πολίτες” έχουν συγχωνευθεί, δεν πρέπει να τους μετράτε ξεχωριστά. Εκτός… κι αν ξέρετε κάτι που δεν ξέρουμε!»