Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2021-2022 αύριο, Δευτέρα 13 Σπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης στέλνει το ακόλουθο μήνυμα:

«Η έναρξη της σχολικής χρονιάς είναι μία αφετηρία με στόχους, προσδοκίες και όνειρα στο δύσκολο δρόμο των μαθητών, για την απόκτηση της γνώσης.

Σε αυτή την πορεία εύχομαι σε κάθε μαθητή και μαθήτρια, σε κάθε δάσκαλο και καθηγητή, σε κάθε γονιό και κηδεμόνα να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή και πίστη, για την πραγμάτωση των στόχων τους.
Και σε αυτή τη δύσκολη για όλους χρονιά, λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού, που έχει αναστατώσει τη ζωή μας, η Διοίκηση του Δήμου φρόντισε ώστε τα Σχολεία να ανοίξουν εφέτος στα Μέγαρα και στη Νέα Πέραμο με τα κατά το δυνατόν λιγότερα  προβλήματα.

Ο Δήμος έχει προετοιμαστεί κατάλληλα και με το προσωπικό, που διαθέτει φρόντισε να κάνει ό,τι πρέπει για τη συντήρηση των σχολικών κτιριακών συγκροτημάτων.

Σε κάθε περίπτωση θέλω να διαβεβαιώσω τους πάντες ότι είμαστε εδώ για να παρέμβουμε και να επιλύσουμε άμεσα το όποιο τυχόν πρόβλημα που θα προκύψει και να λάβουμε κάθε δυνατό και αναγκαίο μέτρο για την υγιεινή, την ασφάλεια των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού καθώς και για τη διασφάλιση της καλής λειτουργίας των σχολικών υποδομών στο πλαίσιο πάντα των δυνατοτήτων και των αρμοδιοτήτων της Αυτοδιοίκησης.

Τέλος εύχομαι σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες, γονείς κι εκπαιδευτικούς, ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ,  με υγεία και  δύναμη».