Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαρέων, μετά από έντονες πιέσεις εκ μέρους της αντιπολίτευσης, με θέμα την προσέγγιση και διέλευση μέσω του Δήμου Μεγαρέων του αγωγού υπερυψηλής τάσης ο οποίος θα διασυνδέσει την Κρήτη με την Αττική.

Τις πιέσεις της αντιπολίτευσης προκάλεσε η μονομερής ενέργεια του Δημάρχου να προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με τα αρμόδια Υπουργεία για αντισταθμιστικά οφέλη.

Η συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 7 Ιουλίου 2020, ώρα 20:30 κεκελεισμένων των θυρών.

Την εν λόγω συνεδρίαση η οποία έχει προγραμματιστεί να διαρκέσει 60 λεπτά (σ.σ. !!!) θα ακολουθήσει άλλη συνεδριάση με θέματα:

  1. Έγκριση ανοίγματος λογαριασμού ειδικού σκοπού στο όνομα του Δήμου Μεγαρέων, προκειμένου να κατατεθεί το ποσό της παγίας προκαταβολής για την Κοινότητα Νέας Περάμου & ορισμό υπευθύνου κίνησης λογαριασμού.
  2. Καθορισμός αριθμού μαθητευομένων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας ΕΠΑΛ, Μαθητείας ΕΠΑΣ, Μαθητείας ΙΕΚ) για απασχόληση στον Δήμο Μεγαρέων κατά το σχολικό έτος 2020-2021
  3. Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 03/2020 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΠ περί γνωμοδότησης για την λειτουργία παραρτημάτων Νηπιαγωγείων του Δήμου Μεγαρέων
  4. Υποβολή αίτησης συμμετοχής στο Πρόγραμμα «Εκπόνηση Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων (ΤΠΣ)» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ).