Πολύ μεγάλη ήταν η συμμετοχή ομάδων και κοινού στην καρναβαλική παρέλαση η οποία έγινε στα Μέγαρα την τελευταία Κυριακή της αποκριάς.
Όπως και τα προηγούμενα χρόνια ο Δήμος Μεγαρέων διοργάνωσε αυτό το ηβέντ στην 28ης Οκτωβρίου όπου για περισσότερο από μια ώρα οι χιλιάδες κόσμου που είχαν κατακλύσει τα πεζοδρόμια απόλαυσαν εκατοντάδες μέλη ομάδων, κυρίως μαθητές σχολείων σε συνεργασία με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων πρόσφεραν όμορφο θέαμα.

Ο καλός καιρός ήταν ένα από τα βασικά αίτια για την μαζική συμμετοχή του κοινού και το θέαμα δεν τους απογοήτευσε.
Τα παιδιά και οι συνοδοί των ομάδων γέμισαν με κίνηση και ήχο τη λεωφόρο της παρέλασης ενώ η εξαιρετική ποιότητα του ήχου δεν ξεκούφαινε αλλά έδινε τον τόνο της διασκέδασης.
Το θέαμα συμπλήρωναν πολλές παρέες νεαρών οι οποίοι είχαν μεταμφιεστεί και περπατούσαν στην λεωφόρο δίνοντας μια ιδέα για το τι πρόκειτο να ακολουθήσει.

Κατά τα τελευταία χρόνια, αξίζει να τονίσουμε, έχουν εξαλειφθεί τα φαινόμενα χουλιγκανισμού όπου τα βαρελότα και αργότερα οι αφροί κατέστρεφαν το θέαμα και τη διάθεση. Έτσι χθες το περιβάλλον ήταν οικογενειακό και γεμάτο διασκέδαση.
Ακόμα και η ουρά της παρέλασης η οποία ήταν μια παραφωνία πέρασε απαρατήρητη.

Την παρέλαση άνοιξε ο Γυμναστικός Σύλλογος Νηρέας Νέας Περάμου με δεκάδες αθλήτριές του ντυμένες καραμέλες να προηγούνται προσφέροντας ένα συγκροτημένο και απολαυστικό θέαμα. Στην κεφαλή της παρέλασης η προπονήτρια του Νηρέα Σοφία Τσεγκέλη με την βασική ομάδα των πρωταθλητριών της ενόργανης. Πιο πίσω η Μεσογειονίκης Μαρία Σίμου επικεφαλής της υπόλοιπης ομάδας.
Ακολούθησαν μαθητές σχολείων τα οποία χάρη στο συντονισμό των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων οι οποίοι ήταν σύνδεσμοι με τον Δήμο πέρασαν συγκροτημένα και κέρδισαν τον θαυμασμό του κοινού.

Συγχαρητήρια οφείλονται και στον Δήμο και όλα τα στελέχη του τα οποία εργάστηκαν για την παραγωγή του θεάματος.
Για την ποιότητα του ήχου αξίζει να κάνουμε ακόμα μια αναφορά και να συγχαρούμε την εταιρεία MSH – Mega Sound των Γιάννη και Χαράλαμπου Οικονομόπουλου

Σε ετοιμότητα βρίσκονταν οι τοπικές ομάδες εθελοντών, Κούρος, ΣΕΔ και ΟΕΜ