Με τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια επικοινώνησε ο επικεφαλής του συνδυασμού Μέγαρα-Νέα Πέραμος Νέο Ξεκίνημα και πρώην Δήμαρχος Γιάννης Μαρινάκης σχετικά με τη Κέντρο Υγείας Μεγάρων και την επαναλειτουργία του σε 24ωρη βάση.
Όπως μας ενημερώνει με ανακοίνωσή του ο εν λόγω δημοτικός συνδυασμός, συμφωνήθηκε να γίνει άμεσα συνάντηση στο γραφείο του Υπουργού, ενώ παράλληλα να σταλεί από τον κ. Μαρινάκη προς αυτόν ενημερωτική επιστολή με τις προτάσεις του οι οποίες έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί στους δημότες του Δήμου Μεγαρέων.

Κατά την τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Κικίλια ο κ. Μαρινάκης υπογράμμισε την ανάγκη να επανέλθει το Κέντρο Υγείας σε λειτουργία καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο, γεγονός επιτακτικό αφού πρωτοβαθμίως εξυπηρετεί το Δήμο Μεγαρέων του οποίοιου ο πληθυσμός κυμαίνεται από 30 χιλιάδες το χειμώνα και διπλασιάζεται κατά τις υπόλοιπες εποχές. Δεν παρέλειψε να αναφέρει το γεγονός ότι ήδη υπήρξε ένας θάνατος δημότη ο οποίος πιθανόν να είχε αποφευχθεί αν είχε παρασχεθεί η άμεση ιατρική υπηρεσία από το Κέντρο

Διαβάστε εδώ την επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας