Με πανηγυρικό τρόπο πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 η ορκομωσία του επανεκλεγέντος Δημάρχου Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη καθώς και του νεοεκλεγέντος Δημοτικού Συμβουλίου και των Κοινοτικών Συμβουλίων Μεγάρων Νέας Περάμου και Κινέτας.

Πλήθος φίλων των εκλεγέντων γέμισαν την αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να συγχαρούν και να δώσουν ευχές στους θεσμικά εκλεγέντες οι οποίοι θα αποφασίζουν για τα κοινά των Μεγάρων έως και την 31η Δεκεμβρίου 2023.

Της ορκομωσίας προηγήθηκε αγιασμός από τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεγάρων και Σαλαμίνος Κωνσταντίνο και στη συνέχεια οι εκλεγέντες έδωσαν το νόμιμο θρησκευτικό όρκο.
Πολιτικό όρκο έδωσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Αντώνης Χοροζάνης.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Γρηγόρης Σταμούλης ευχαρίστησε όλους τους δημοτικούς εταίρους για την επιτυχημένη πρώτη θητεία του στο Δήμο και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η δεύτερη θητεία του θα είναι καλύτερη από την πρώτη. Προέταξε δε την πρόθεση να ασχοληθεί με την ενίσχυση της κάθε εφικτής μορφής τουρισμού καθώς και την ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής.

Ο Μητροπολίτης Κωνσταντίνος προσέφερε στο Δήμαρχο Γρηγόρη Σταμούλη μια εικόνα του Αγίου Λαυρεντίου

Στην τελετή ορκομωσίας παρευρέθηκαν επίσης οι Βουλευτές Θανάσης Μπούρας και Γιώργος Τσίπρας, εκπρόσωποι κρατικών Υπηρεσιών και Σωμάτων Ασφαλείας, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου, οι τέως Δήμαρχοι Μεγαρέων Δημήτρης Στρατιώτης, Χρυσόστομος Σύρκος και Κώστας Σωτηρίου, ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά Αδριανός Μιχάλαρος και άλλοι.