Στις 15 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί εκδήλωση η οποία αναφέρεται στα κατοικίδια και στα αδέσποτα ζώα από το νεοσύστατο φιλοζωικό σωματείο ο Αδέσποτος παλμός.
Στην πλατεία Λιτάρα, ώρα 19:30
Ψυχή της εκδήλωσης είναι η πολύ γνωστή για τις φιλοζωικές και άλλες κοινωνικές δράσεις της η Μαρία Αρκομάνη η οποία φιλοδοξεί να ενισχύσει την παρουσία της στην τοπική κοινωνία και να βοηθήσει στην παραπέρα ευαισθητοποίηση των πολιτών στο πνεύμα του εθελοντισμού, της εθελοντικής προσφοράς και της αγάπης στα ζώα.

Γράφει η Μ.Α. στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook:

«Θα ειναι μια πανεμορφη διοργάνωση που ο σκοπός της θα ειναι η ενημερωση του κόσμου για τους τετράποδους φίλους μας. Μαζί μας άνθρωποι επαγγελματιες του χώρου που ο σκοπος θα είναι να έρθει πιο κοντα ο κοσμος σε αυτα τα υπεροχα πλάσματα.

Μαζι μας θα είναι και ο αγαπημενος μου φιλος Leonidas Kakouris που θα μιλήσει για την προσωπική του εμπειρία που υιοθετησε ενα αδέσποτο ζωάκι!!!.

Συντομα θα βγουν οι αφίσες καθως και το πρόγραμμα..

Θα ειναι χαρά και τιμή οσοι επιθυμειτε να βρεθείτε στην εκδηλωση μας και να ακούσετε από ειδικούς του χώρου κάποια πραγματάκια.

Θα δοθούν δωράκια και άλλες εκπλήξεις.

Να τονίσω πως η εκδηλωση ΔΕΝ θα είναι Bazaar και δεν θα μαζευτούν χρήματα ούτε θα υπαρξει κουμπαράς. Οποιος θελει από μόνος του μπορεί να φέρει τροφούλες, αλλά σε καμία περίπτωση χρήματα .

Θα ειναι αποκλειστικά ενημερωση του κόσμου με πολλες εκπληξεις !!

Σας ευχαριστώ ςπο καρδιάς

Με εκτίμηση
Αρκομάνη Μαρία
ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΠΑΛΜΟΣ -STRAY PULSE
Φιλοζωικό Σωματείο Μεγάρων».