Από Πέμπτη 24 έως Κυριακή 27 Ιουνίου

Σύμφωνα με  Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού  το οποίο εκδόθηκε την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 οι θερμές αέριες μάζες από τις ακτές της Βόρειας Αφρικής, που κινούνται προς την περιοχή μας θα προκαλέσουν αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρεςστο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Οι  πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι από την Πέμπτη 24-06-2021 έως και την Κυριακή 27-06-2021 οι μέγιστες τιμές της θερμοκρασίας θα κυμαίνονται περί τους 38 με 41 βαθμούς Κελσίου, χωρίς όμως να αποκλείεται σε ορισμένες περιοχές λόγω τοπικών συνθηκών και να τους ξεπεράσουν.

Επισημαίνεται ότι το τετραήμερο Πέμπτης – Κυριακής θα σημειώσουν σταδιακή άνοδο και οι ελάχιστες θερμοκρασίες πάνω από τους 25 βαθμούς Κελσίου, σχεδόν σε όλα τα ηπειρωτικά.

Για την αντιμετώπιση του καύσωνα στο Δήμο Μεγαρέων είναι δυνατόν να φιλοξενηθούν άτομα, που έχουν ανάγκη σε κλιματιζόμενες αίθουσες όπως ΚΑΠΗ, Δημαρχείο Μεγάρων αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοτικό κατάστημα Νέας Περάμου.

Οποιοι συμπολίτες έχουν ανάγκη φιλοξενίας από την Πέμπτη 24 Ιουνίου μέχρι την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021, μπορούν να επικοινωνούν με το συντονιστικό κέντρο στο  τηλέφωνο 22960 80150.

Η φιλοξενία θα γίνει σύμφωνα με τα προληπτικά μέτρα τα οποία ισχύουν για την πανδημία.