Την κατασκευή οδικού κόμβου στη θέση Καμίνια, νοτιοδυτικά της πόλης των Μεγάρων ζητά ο Δήμαρχος από την Περιφέρεια Αττικής.
Όπως είναι γνωστό, μετά τη χάραξη της νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – κορίνθου (Ολυμπία Οδός) από το ύψος των Μεγάρων και δυτικά έως την θέση “Κακιά σκάλα” Κινέτας έγιναν μεγάλες αλλαγές στο δευτερεύον και τριτεύον Εθνικό Οδικό Δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή. Ως αποτέλεσμα αυτών των έργων η δυτική είσοδος των Μεγάρων η οποία ακολουθούσε την διαδρομή της παλαιάς εθνικής οδού – Καμίνια – 28ης Οκτωβρίου – κέντρο πόλης, καταργήθηκε.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης με έγγραφά του προς την Περιφέρεια Αττικής,  ζητά να κατασκευαστεί ισόπεδος κόμβος σύνδεσης  του δευτερεύοντος  εθνικού οδικού δικτύου (παλαιά εθνική) στη θέση Καμίνια νότια της πόλης των Μεγάρων ώστε να αποκατασταθεί η Δυτική Είσοδος – Εξοδος της πόλης. Το έργο εκτιμάται ότι μεταξύ άλλων θα συμβάλει στη βελτίωση της επισκεψιμότητας σε αυτήν.

Μάλιστα η ανάγκη  κατασκευής  αυτού του νέου κόμβου στο συγκεκριμένο σημείο  καθίσταται πλέον επιτακτική με δεδομένο ότι από τις πλημύρες της 29ης και 30ης Σεπτεμβρίου 2018 καταστράφηκε μία από τις γέφυρες της παλαιάς εθνικής και η πόλη έχει αποκοπεί τελείως από τα νοτοδυτικά.