Σε αρμονία με τους επικεφαλής δημοτικών συνδυασμών Γιώργο Κουμπέτσο, Γιώργο Μπερδελή και Κλεάνθη Βαρελά, ο Άγγελος Μακρυγιάννης, επικεφαλής του συνδυασμού Όμορφες Πόλεις καταδικάζει τους χαρακτηρισμούς και τη συμπεριφορά του Δημάρχου Γρηγόρη Σταμούλη κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μεγαρέων.

“Ο χαρακτηρισμός “τραμπούκοι” δεν αγγίζουν κανέναν και σας τον επιστρέφουμε”

«Ο ανεξάρτητος δημοτικός συνδυασμός Όμορφες Πόλεις καταδικάζει την συμπεριφορά αλλά και τους χαρακτηρισμούς, που χρησιμοποίησε ο Δήμαρχος Μεγάρων και Νέας Περάμου κ. Γρηγόρης Σταμούλης, σχετικά με την  προσπάθεια των  τεσσάρων επικεφαλής συνδυασμών της αντιπολίτευσης, να περάσουν εκτός ημερησίας διάταξης στην οικονομική επιτροπή (της 21/07/2020) με θέμα την δαπάνη νομικής κάλυψης  της προσφυγής για το καλώδιο υπερύψηλης τάσης, που θα περάσει μέσα από τα διοικητικά όρια του δήμου μας.  Οι χαρακτηρισμοί «τραμπούκοι» δεν νομίζω, ότι αγγίζουν κάποιον από εμάς και σας τους επιστρέφουμε κ. Δήμαρχε.

Νομίζω, ότι η Δημοκρατία χρειάζεται μεγαλύτερο θάρρος και καρδιά από πλευράς διοίκησης και σίγουρα πιο διευρυμένους πνευματικούς ορίζοντες».