Και η Τοπική Οργάνωση Μεγάρων – Νέας Περάμου της Νέας Δημοκρατίας παίρνει θέση στο θέμα της μήνυσης την οποία έχει υποβάλλει ο Δήμαρχος Γρηγόρης Σταμούλης κατά του υπεύθυνου Τοπικής Αυτοδιοίκησης Γιώργου Κάρκα.
Η κομματική οργάνωση, μέλος της οποίας είναι ο κ. Κάρκας, υποστηρίζει ότι ο κ. Σταμούλης ποινικοποιεί τη δημόσιο βίο καταδιώκοντας ένα στέλεχος πολιτικού κόμματος για την αναφορά του σε θέματα τα οποία χειρίζεται η δημοτική αρχή.

Η ανακοίνωση:

«Η ΔΗΜ. Τ.Ο. ΜΕΓΑΡΩΝ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, μετά το θέμα που προέκυψε τελευταία και έχει να κάνει με τη μήνυση που έκανε ο κ. Γρηγόρης Σταμούλης, στον Αντιπρόεδρο και υπεύθυνο Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Τοπικής Οργάνωσης, κ. Γιώργο Κάρκα, ο οποίος με άρθρο του στον Τοπικό Τύπο τον περασμένο Ιούνιο, ΤΟΛΜΗΣΕ να αναφερθεί σε δύο πολύ σοβαρά θέματα (καύση κλαδιών και λοιπών αντικειμένων στο λόφο Στίκα και στο θέμα της βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης, με αποτέλεσμα να τρέχει νερό με λάσπη στις βρύσες των σπιτιών μας), έχουμε να σχολιάσουμε και να καταγγείλουμε τα παρακάτω:

  1. Ο κ. Σταμούλης από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τη διοίκηση του Δήμου είχε ως στόχο να ποινικοποιήσει την πολιτική ζωή του τόπου, με σκοπό να φιμώσει τον οποιονδήποτε έκανε κριτική στο πρόσωπό του. Πάγια τακτική του, προκειμένου με αυτό τον τρόπο να καλύψει την παντελή ανυπαρξία της διοίκησης του από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος και οι πολίτες του.
  2. Συμπεριφερόμενος ως άλλος ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ, δείχνει ότι δεν έχει μάθει στον πολιτικό του βίο να αντέχει στην όποια κριτική του ασκείται.
  3. Θεωρούμε ότι δεν επέλεξε τυχαία να μηνύσει ένα μέλος της Τοπικής μας Οργάνωσης και κατ’ επέκταση έναν Νεοδημοκράτη, μιας και φαίνεται ότι έχει σοβαρό πρόβλημα με τον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.
  4. Για πρώτη φορά καταγράφεται τέτοια συμπεριφορά Δημάρχου προς πολίτη για τέτοιο θέμα. (Εδώ πρέπει να παραδεχτούμε ότι πρωτοτύπησε).

Για όλα αυτά λοιπόν παραδίδουμε τον κ. Σταμούλη στην κρίση του Μεγαρικού και ΝεοΠεραμιώτικου λαού, προκειμένου να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα.

Για το Δ.Σ. ΤΗΣ
ΔΗΜ. Τ.Ο. ΜΕΓΑΡΩΝ – ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ
ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Ο πρόεδρος
Γιώργος Σακελλαρίου»