Όπως ανακοινώθηκε από το Δήμο Μεγαρέων, ένας ακόμα λαμπαδηδρόμος προστέθηκε στην ομάδα αυτών οι οποίοι θα μεταφέρουν την ολυμπιακή φλόγα στις 13 Μαρτίου, στην πορεία της προς το Τόκυο.
Ο πέμπτος λαμπαδηδρόμος είναι ο διεθνής ποδοσφαιριστής Μιχάλης Καψής, μέλος της πρωταθλήτριας εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου 2004, ο οποίος προστίθεται στους Σάκη Κουβά, Γιάννα Ρήγα, Ανδρέα Πανταζή και Χάρη Ρώμα.

Η αρχική τετράδα των λαμπαδηδρόμων είχε εγκριθεί από την ΕΟΕ αλλά μετά από προσεκτικότερη επεξεργασία των ονομάτων των διακεκριμένων αθλητών σε Μέγαρα και Νέα Πέραμο η οποία ακολούθησε την πρόταση του Δημοτικού Συμβούλου Στέλιου Φρυγανά, η Ολυμπιακή Επιτροπή ενέκρινε την προσθήκη του Μιχάλη Καψή.

Ο Μιχάλης εκτός των συμμετοχών του, 36, στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου έχει αγωνισθεί στην Α εθνική κατηγορία, στη Γαλλία και στην Κύπρο. Τώρα έχει αποσυρθεί από την ενεργή ποδοσφαιρική δραστηριότητα, είναι μόνιμος κάτοικος Νέας Περάμου και υπηρετεί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Υπενθυμίζεται ότι η τελετή αφής της ολυμπιακής φλόγας θα πραγματοποιηθεί στην Αρχαία Ολυμπία, την πατρίδα των Ολυμπιακών Αγώνων, στις 12 Μαρτίου 2020. Το απόγευμα της Παρασκευής 13 Μαρτίου 2020, ώρα 18:30, τα Μέγαρα θα υποδεχτούν την ολυμπιακή φλόγα στην κεντρική πλατεία.