Κομματικές παρεμβάσεις δηλώνει ότι κάνει η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Μεγάρων και Νέας Περάμου σχετικά με τη συζητούμενη δημοσίως προγραμματισμένη απομάκρυνση του Υποθηκοφυλακείου από τα Μέγαρα.

Η Οργάνωση διατυπώνει ότι το θέμα της απομάκρυνσης είναι ένα από τα «κακώς γενόμενα» του παρελθόντος και συγκεκριμένα θεμελιώνεται από τον Νόμο 4512 του 2018 τον οποίο ψήφισε η Κυβέρνης του ΣΥΡΙΖΑ και καταψήφισε η Νέα Δημοκρατία.

Με ανακοίνωσή της η ΤΟ ΝΔ υποστηρίζει:

«Με αφορμή τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί από την υλοποίηση του Νόμου 4512/2018 που ψηφίστηκε από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και καταψηφίστηκε από  τη Νέα Δημοκρατία, θεωρούμε ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας υποχρεούται  να διορθώσει τα κακώς κείμενα που έχουν δημιουργηθεί και ψηφιστεί κατά το παρελθόν, σχετικά με την κατάργηση των υποθηκοφυλακείων.
Σε περίπτωση που η διόρθωση ή αλλαγή του Νόμου δεν καταστεί εφικτή είναι αναγκαίο να βρεθεί μια ενδιάμεση λύση!

Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Μεγάρων – Νέας Περάμου κινητοποιήθηκε άμεσα και έχει προβεί ήδη σε ενέργειες για την καλύτερη ενημέρωση των βουλευτών και των αρμόδιων οργάνων του κόμματος.

Πιστεύουμε ότι η παράταση η οποία δόθηκε δεν αποτελεί πανάκεια στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι δήμοι όπως και ο δικός μας.
Βρισκόμαστε εν αναμονή για ουσιαστικές πράξεις που θα μας οδηγήσουν στην λύση του προβλήματος!»