Με απέραντη θλίψη η κοινωνία των Μεγάρων αποχαιρετά τον Μάριο Ρεντίφη, το καλό και χαμογελαστό παιδί της δημοσιογραφίας.
Ο αγαπημένος φίλος και συνάδελφος έφυγε ξαφνικά και πρόωρα, σε ηλικία μόλις 33 ετών, την Παρασκευή 10 Απριλίου 2020 σκορπώντας ανείπωτο πόνο, λύπη και στεναγμό στην οικογένειά του και στους αναρίθμητους φίλους του.

Ο Μάριος είχε μόνο φίλους.

Γεμάτος ενέργεια και καλωσύνη δεν δίσταζε να προστρέχει με προθυμία και καλή διάθεση στην υπηρεσία την οποία τον καλούσε το καθήκον ως δημοσιογράφος και να προσφέρει τη συναδελφική του βοήθεια όπου μπορούσε.

Σπούδασε την επιστήμη της επικοινωνίας στην Αγγλία και εργάσθηκε στις εφημερίδες Αιχμή, Νέα Προοδος, Άποψη και Ενημέρωση Μεγάρων και Δυτικής Αττικής τόσο στην αρθρογραφία όσο και στο δημιουργικό.
Διετέλεσε πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Θέογνις την περίοδο 2018 – 2019.
Κατά τη διάρκεια της προεδρείας του το κτήριο ανακαινίστηκε εσωτερικά και εξωτερικά, καθώς επίσης ανανεώθηκε με υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Η επικοινωνία, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η φωτογραφία και το video αποτέλεσαν τις μεγάλες αγάπες του.
Με τη δική του ενθάρρυνση πραγματοποιήθηκαν πολλά σεμινάρια τέτοιου περιεχομένου στο Θέογνι τόσο κατά την περίοδο κατά την οποία διετέλεσε πρόεδρος όσο και κατά την υπόλοιπη περίοδο στην οποία υπήρξε δραστήριο μέλος.

Ευχόμαστε συλλυπητήρια στους οικείους του και υπομονή ν’ αντέξουν το χαμό του.

Θα μας λείψεις Μάριε…… καλό σου ταξίδι ….