Μετά από μακρά σιωπή δηλώνει δηλώνει παρών ο συνδυσμός Ένωση Πολιτών του Δημάρχου Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη με ανακοίνωση, αναφερόμενος στον τρόπο με τον οποίο ασκεί αντιπολίτευση ο Κλεάνθης Βαρελάς, επικεφαλής ενός άλλου δημοτικού συνδυασμού, του Μαζί με Όραμα.

Με την εν λόγω ανακοίνωση κατηγορείται ο κ. Βαρελάς ότι προβαίνει σε κακόπιστες, αόριστες, κακόβουλες και λαϊκίστικες ανακοινώσεις σε θέματα τα οποία έχουν σχέση με την καθημερινότητα και τα οποία έχουν συζητηθεί εκτενώς στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Θέματα όπως Αστυνόμευση, Τσιγγάνοι, Απορρίμματα, Καλώδιο, Κέντρο Υγείας κλπ.

Υποστηρίζει μεταξύ άλλων η Ένωση Πολιτών:

Τελευταίο απαράδεκτο κείμενό τους ήταν με τίτλο «Το έτος σκουπιδιών το 2020». …. Η υποκρισία και ο λαϊκισμός περισσεύουν. Πόσο δύσκολο είναι να γεμίσει ένας κάδος με σκουπίδια; Πόσες ώρες χρειάζεται να ξαναγεμίσει ένας κάδος, μετά την αποκομιδή του από το απορριμματοφόρο; Δεν γνωρίζει ο κ. Βαρελάς ότι ο Δήμος μας διαθέτει περίπου 2.000 κάδους απορριμμάτων και ότι η αποκομιδή τους γίνεται καθημερινά στο κέντρο της πόλεως και κάθε διήμερο στις υπόλοιπες περιοχές; Δεν γνωρίζει, ότι  η υπηρεσία καθαριότητος εργάζεται με υπερβολικό φόρτο εργασίας 363 ημέρες το χρόνο (εκτός Χριστουγέννων και Πάσχα);

Η Ένωση Πολιτών καλεί τον κ. Βαρελά να αναθεωρήσει τον τρόπο της αντιπολιτευτικής τακτικής του για το καλό του Δήμου και για τη μη δυσφήμισή του.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση