Με την πόλη και τα ποδοσφαιρικά σωματεία της να ασφυκτιούν για αθλητικούς χώρους, η ποδοσφαιρική κοινότητα των Μεγάρων και της Νέας Περάμου, μετά από ένα έτος αναμονής υποδέχεται με ανακούφιση την ολοκλήρωση των εργασιών στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου, το γνωστό ως γήπεδο του Βύζα.
Η ολοκλήρωση των εργασιών θα αποσυμφορήσει το δημοτικό γήπεδο Νέας Περάμου όπου συνωστίζονται τρεις ομάδες οι οποίες αγωνίζονται σε πρωταθλήματα.

Για το σκοπό της διαχείρισης της κατάστασης όπως διαμορφώνεται και τη ρύθμιση του ωραρίου χρήσης ο Δημοτικός Οργανισμός Ηρόδωρος, υπό την προεδρεία της Γιάννας Ρήγα, διοργάνωσε σύσκεψη στην οποία περευρέθηκαν εκπρόσωποι του Βύζαντα, του Μεγαρικού, του Μίμα, του Άτταλου Νέας Περάμου, της Αργώς και των Παλαιμάχων του Βύζαντα.
Στη συνάντηση διαμορφώθηκε πρόγραμμα το οποίο θα ισχύσει έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Να σημειωθεί ότι όλοι οι συμμετέχοντες έδειξαν πνεύμα συνεργασίας και συναίνεσης κατανοώντας τα κρτήρια τα οποία τίθενται από τον κανονισμό του Ηρόδωρου.

Η πρόεδρος Γιάννα Ρήγα ευχαριστεί την Εφημερίδα Ενημέρωση για την παραχώρηση του χώρου εκδηλώσεων ο οποίος υπάρχει στις εγκαταστάσεις της.