Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε δεντροφύτευση στον λόφο Στίκα Μεγάρων από το ταξιδιωτικό γραφεί – όμιλο επιχειρήσεων Antaeus Travel and Tourism με έδρα τη Γλυφάδα.
Στην δράση συμμετείχαν 50 άτομα της εθελόντριας επιχείρησης με επικεφαλής τους ιδιοκτήτες Βασίλη Χατζαντώνη και Γιάννη Νικολάου.

Στο τμήμα το οποίο υποδείχθηκε από το Δασαρχείο Μεγάρων φυτεύτηκαν πεντακόσια δεντράκια ειδών χαλεπίου πεύκης, κυπαρισσού, ορθόκλλα;δου, σπάρτα, σχίνο και ράμνο.

Η εθελοντική αυτή δράση υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία του προσωπικού της εν λόγω επιχείρησης σε συνεργασία με το Δασαρχείο και το Δήμο Μεγαρέων.

Ο κ. Βασίλης Χατζαντώνης μίλησε με ενθουσιασμό για την συγκεκριμένη δράση επισημαίνοντας: «επιλέξαμε το Δήμο Μεγαρέων για τη συγκεκριμένη προσφορά γιατί αναγνωρίζουμε την μεγάλη ιστορία της πόλης, τον Βύζαντα, που έκτισε την Κωνσταντινούπολη και δημιουργήθηκε το Βυζάντιο, τους αγώνες των Μεγαριτών την δεκαετία του 1970 που ξεσηκώθηκαν όταν ξεριζώθηκαν άδικα από τον Μεγαρίτικο κάμπο χιλιάδες ελαιόδεντρα και την ταλαιπωρία των κατοίκων εξαιτίας των πλημυρών και της τελευταίας πυρκαγιάς στην Κινέτα, που κατέκαυσε χιλιάδες στρέμματα δασικής έκτασης».

Συγχαρητήρια και ευχαριστήρια δήλωσε έκανε ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης:

«Επιθυμώ από καρδιάς να επαινέσω δημόσια και να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της ομάδας του γνωστού ταξιδιωτικού Ομίλου ANTAEUS TRAVEL & TOURISM, που συμμετείχαν στην σημερινή δενδροφύτευση, εδώ στην περιοχή του λόφου ΣΤΙΚΑ,  το αποτέλεσμα της οποίας βλέπουμε με ιδιαίτερη ικανοποίηση.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους, άνδρες και γυναίκες και στους επικεφαλής κ.κ. Βασίλη Χατζαντώνη και Γιάννη Νικολάου για την ευγενική τους χειρονομία».