Εγκαινιάστηκε το φετινό χριστουγεννιάτικο χωριό των Μεγάρων στην πλατεία Βασιλίσσης Φρειδερίκης από χορευτές και ζογκλέρ του Τσίρκο Baraka το οποίο δίνει αυτήν την περίοδο παραστάσεις στην Ελευσίνα.

Το χριστουγεννιάτικο χωριό των Μεγάρων αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης των παιδιών της πόλης.
Εδώ τα παιδιά μπορούν να κάνουν βόλτα με το τρενάκι, να συνομιλήσουν με τον Αη Βασίλη, να παίξουν χιονοπόλεμο μέσα στην τεράστια χιονόμπαλα και να αγοράσουν δώρα από τα μικρά περίπτερα τα οποία έχουν εγκατασταθεί εκεί.
Να σημειώσουμε ότι περίπτερο με χειροτεχνήματα των μαθητών του έχει και ο Σύλλογος ΑμΕΑ Μεγάρων. Εκεί μπορεί κανείς με μικρό αντίτιμο να αγοράσει γιορτινά δώρα και ταυτόχρονα να ενισχύσει την προσπάθεια και το σχολείο του συλλόγου.

Το Τσίρκο Baraka οι καλλιτέχνες του οποίου πρόσφεραν ένα σπάνιο θέαμα έχει προγραμματισθεί να δώσει παραστάσεις έως και την 14η Ιανουαρίου. Πρόκειται για μια πολυεθνική πολιτιστική προσπάθεια με καλλιτέχνες από Γαλλία, Ιταλία και Ουρουγουάη οι οποίοι περιοδεύουν σε χώρες της Μεσογείου και της κεντρικής Ευρώπης έως το καλοκαίρι του 2018 προσφέροντας χορό, ποίηση, συναισθήματα και συγκίνηση.