Και νέο κρούσμα ασέβειας του περιβάλλοντος συνέβη στην παραλία Βαρέα το Σάββατο 13 Μαΐου. Μετά το ρίξιμο κλαδευμάτων σε διάφορα σημεία του παραλιακού δρόμου, ένας ακόμα ασυνείδητος οδηγός, προσοχή ΟΧΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ, ήλθε και καθάρισε το «πουλάδικό του» (φορτηγό μεταφοράς ορνίθων και ζώντων ζώων) στον παραλιακό δρόμο επάνω στον ποδηλατόδρομο.
Φρίκαρε ο φίλος από τον σύλλογο της Βαρέας που τον είδε και για να έχει αποδείξεις τράβηξε φωτογραφία το φορτηγό και στη συνέχεια του ζήτησε να απομακρυνθεί από εκεί.

Είναι ένα ακόμα απαράδεκτο γεγονός το οποίο δείχνει το πόσο ορισμένοι άνθρωποι δεν αισθάνονται σεβασμό για το περιβάλλον.

Αντιγράφουμε από το λογαριασμό Varea Beach στο Facebook

«Ήρθε να καθαρίσει της κοπριές στον ποδηλατόδρομο

Όλες οι προσπάθειες μας, όλοι οι κόποι του συλλόγου, κατοίκων και πολιτών στα σκουπίδια εξαιτίας ασυνείδητων συμπολιτών μας!
Ενώ έχει ξεκινήσει και η καλοκαιρινή σαιζόν και η Βαρέα γεμίζει ζωή, με περιπατητές, λουόμενους, επισκέπτες, τα καταστήματα ανοίγουν, υπάρχουν ακόμα ασυνείδητοι συμπολίτες μας με απαράδεκτες συμπεριφορές!!!
Σήμερα το πρωί γίναμε θεατές σε οδηγό φορτηγού μεταφοράς ζώντων πουλερικών (όχι ρομά) στην παραλία της Βαρέας που ήρθε να το καθαρίσει στο ποδηλατόδρομο .
Απαράδεκτο τουλάχιστον, και κίνδυνος για τη δημόσια υγεία!!!!
Εμείς δραστηριοποιούμαστε για το περιβάλλον και κάποιοι συνεχίζουν αδιάφοροι να βλάπτουν. Αυτά τα φαινόμενα πρέπει κάποτε να σταματήσουν!

Μέλος του συλλόγου αντιλήφθηκε έγκαιρα το τι γινόταν και τον σταμάτησε έδιωξε άμεσα. Τα στοιχειά όπως και φωτογραφίες υπάρχουν στην κατοχή μας, και προειδοποιούμε την επόμενη φορά που θα επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό θα δοθούν στην δημοσιότητα καθώς και θα καλεστούν οι αρμόδιοι φορείς».