Μετά τις τελευταίες οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του Υπουργείου Εσωτερικών επιτρέπεται να τελεστεί επίσημη Δοξολογία για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Παρουσία έως 20 ατόμων η Δοξολογία θα τελεσθεί στον ιερό ναό Αγίας Παρασκευής Μεγάρων με τήρηση όλων των προβλεπομέων μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού, όχι συνωστισμός και με μάσκες.

Ο Δήμαρος Μεγαρέων θα προσκαλέσει τον Μητροπολίτη Κωνσταντίνο, τους Βουλευτές της Περιφέρειας Δυτικής Αττικής, το Διοικητή της Σχολής Πυροβολικού ως εκπροσώπου των Ενόπλων Δυνάμεων, το Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Μεγάρων ως εκπροσώπου των Σωμάτων Ασφαλείας, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τους Επικεφαλης των δημοτικών παρατάξεων, τους Αντιδημάρχους, τους Προέδρους των Τοπίκών Συμβουλίων Μεγάρων, Νέαςς Περάμου και Κινέτας και τους Προέδρους του ΝΠ Ηρόδωρος και της ΔΗΚΕΔΗΜΕ.

Δεν θα τελεσθεί επιμνημόσυνη δέηση στην Πλατεία Ηρώων ούτε τελετή κατάθεσης  στεφάνων.
Στεφάνι θα καταθέσει στο μνημείο των πεσόντων, στην Πλατεία Ηρώων στα Μέγαρα εξ ονόματος όλων των τοπικών Φορέων και του Δήμου μόνο ο Δήμαρχος.