Άκαρπη απέβη η συνάντηση του Δημάρχου Μεγαρέων και των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων με τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου κ. Μηταράκη σχετικά με την εγκατάσταση του κέντρου φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων στη θέση Κουμίνδρι και συγκεκριμένα στο πρώην στρατόπεδο 75ΜΕ ιδιοκτηρίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Ο Δήμαρχος και οι επικεφαλής, σε εφαρμογή του σχεδίου αντιμετώπισης της έκτακτης κατάστασης, ενημέρωσαν τον Υπουργό για την εν δυνάμει εγκατάσταση σε χώρο ο οποίος συνορεύει με στρατηγικής σημασίας χώρους, Κέντρο Ειδικών Δυνάμεων και Δεξαμενές καυσίμου αλλ’ αυτός στο μόνο το οποίο έδειξε πιθανόν να συναινέσει ήταν η εξεύρεση άλλου χώρου στην επικράτεια του Δήμου Μεγαρέων.

Οι επικεφαλής των παρατάξεων Κουμπέτσος, Μπερδελής, Βαρελάς, Μακρυγιάννης και ο πρόεδρος της Νέας Περάμου Σεβαστής, βρίσκονται σε γραμμή συμπαράταξης με το Δήμαρχο Γρηγόρη Σταμούλη και προαναγγέλλουν ισχυρές και βίαιες αντδράσεις.

Σήμερα το βράδυ συνεδριάζει η Επιτροπή Αγώνα και την Τετάρτη 3/6 στη Νέα Πέραμο θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Αγίου Γεωργίου.