Την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Μεγαρέων ανακοίνωσε σήμερα, 12/2/2019 ο Γιώργος Μπερδελής, γνωστός αρχιτέκτων και για πολλά χρόνια ασχολούμενος με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Χαμηλών τόνων, συναινετικός και υπέρμαχος αντιπαραθέσεων μέσω επιχειρημάτων, αποτελεί ο ίδιος πρότυπο ατόμου το οποίο υπηρετεί αυτόν το θεσμό με σθένος, τιμιότητα και πολιτικό πολιτισμό με όλες του τις δυνάμεις. Και αυτό επειδή πίστευε και πιστεύει ακράδαντα ότι η ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση σημαίνει διαρκή ανιδιοτελή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και στον συντοπίτη.

Ο κ. Μπερδελής επισημαίνει ότι η παρούσα στιγμή είναι κρίσιμη για το μέλλον του Δήμου και μέλλει να καθορίσουν “αν θα μείνουμε ή όχι στη σημερινή περίοδο στασιμότητας και αδράνειας ενός Δήμου που λειτουργεί με αυτόματο πιλότο και όχι με σχέδιο και προοπτική”. Υπογραμμίζει ότι αυτές οι εκλογές έχουν καθαρά αυτοδιοικητικό χαρακτήρα αφιστάμενος από κόμματα και κομματικές ιδεολογίες.
Ζητά από τους δημότες να επιλέξουν πρόσωπα έντιμα, με εμπειρία, γνώσει και δυναμική τα οποία  μπορούν να οδηγήσουν το Δήμο ένα βήμα μπροστά. Πρόσωπα ικανά να δημιουργήσουν και να εγγυηθούν συναινετικές συγκλίσεις στην διοίκηση (ειδικά μετά την ψήφιση του Ν. «Κλεισθένης»).

Τέλος ζητά την στήριξη και προτίμησή του ως υποψηφίου Δημάρχου Μεγαρέων

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση