Παρουσία εκπροσώπων σχεδόν όλων των σωματείων – μελών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Ελευσίνας, τη Δευέρα 9 Σεπτεμβρίου, η κλήρωση των διοργανώσεων της Ένωσης για τη χρονιά 2019 – 2020, δηλαδή του τουρνουά κυπέλλου και τα πρωταθλήματα Α και Β κατηγορίας.

Η εν λόγω συγκέντρωση ήταν διαφορετική από τις πρόσφατες ετήσιες κληρώσεις αφού πραγματοποιήθηκε στη μετά Τζανόπουλο εποχή από τη νέα διοίκηση του Κλέαρχου Τζαφέρη.

Ο πρόεδρος Τζαφέρης μεταξύ άλλων έκανε φανερό ότι η νέα διοίκηση διακατέχεται από διαφορετική νοοτροπία και προτίθεται να αντιμετωπίσει τα θέματα, τόσο αγωνιστικά όσο αναπτυξιακά, με το δικό της τρόπο.
Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ελευσίνας, και οικοδεσπότης, Αργύρης Οικονόμου, γνωστός στους ποδοσφαιρικούς κύκλους από το παρελθόν όπου έχει υπάρξει και μέλος της ΕΠΣΔΑ, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Λευτέρης Κοσμόπουλος, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Ασπροπύργου Γιάννης Κατσαρός και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαρέων Κώστας Καράμπελας ο οποίος ως Γενικός Γραμματέας της Ένωσης επίβλεψε θεσμικά τη διαδικασία των κληρώσεων.

Αξίζει να επισημάνουμε το γεγονός ότι η Δυτική Αττική στερείται επαρκούς αριθμού αγωνιστικών χώρων και ο κ. Κοσμόπουλος, τουλάχιστον όσον αφορά στις αρμοδιότητες της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης δεσμεύθηκε να πράξει το καλύτερο δυνατό.