Με τον Αντιπρόεδρο της Βουλής Θανάση Μπούρα συναντήθηκαν εκπρόσωποι του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Μεγάρων σχετικά με την μετεγκατάσταση του εργοστασίου παραγωγής πτηνοτροφών στο οικόπεδο ιδιοκτησίας του Συνεταιρισμού στην περιοχή Λάκκα Καλογήρου.
Οι συνθήκες της σύγχρονης λειτουργίας επιβάλλουν την εν λόγω μετεγκατάσταση αλλά υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα για την επίλυση των οποίων απαιτείται πολιτική παρέμβαση. Για το λόγο αυτό στη συνάντηση με τον κ. Μπούρα παρευρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Λευτέρης Κοσμόπουλος δεδομένου ότι η έκδοση της άδειας μετεγκατάστασης είναι αρμοδιότητα των Υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής.
Εκ μέρους του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού συμμετείχαν ο διευθυντής του Συνεταιρισμού Θωμάς Παπαγιάννης, η δικηγόρος Κατερίνα Μητρογιώργη και ο πολιτικός μηχανικός Σπύρος Μουρτζούκος.

Από το γραφείο του κ. Μπούρα εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο κ. Μπούρας άκουσε με προσοχή τους εκπροσώπους του Συνεταιρισμού, οι οποίοι του εξέθεσαν τα ζητήματα που έχουν προκύψει από τη μετεγκατάσταση, με βασικότερο την προέγκριση αδειοδότησης για το νέο εργοστάσιο.
Ο Αντιπρόεδρος βρίσκεται διαχρονικά στο πλευρό του Συνεταιρισμού και, ήδη, έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε άμεσα να επιλυθούν όλα τα ζητήματα και γρήγορα να τεθεί σε λειτουργία το νέο σύγχρονο εργοστάσιο στον Άγιο Βλάση.

Ο κ. Μπούρας θα είναι σε διαρκή επαφή τόσο με το Συνεταιρισμό όσο και με τους αρμόδιους φορείς για την ολοκλήρωση των διαδικασιών».