Σύσκεψη εργασίας είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος με τον Δήμαρχο Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη, στο πλαίσιο συνεργασίας των αυτοδιοικητικών αιρετών της περιοχής για την αποτελεσματικότερη διαχείριση όλων των θεμάτων τα οποία απασχολούν τους πολίτες.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν η εξέλιξη των αντιπλημμυρικών έργων, ιδιαίτερα στην Κινέτα και την Νέα Πέραμο, καθώς και η διευθέτηση ρεμάτων στις περιοχές Νεράκι,  Λουτρόπυργο, ρέμα Αη-Γιώργη Νέας Περάμου, η μεγάλη μελέτη για αντιπλημμυρικά έργα στην Κινέτα και άλλες παρεμβάσεις, ώστε να θωρακιστεί συνολικά η περιοχή και να αποφευχθούν προβλήματα του παρελθόντος.

Σχετικά, ο Αντιπεριφερειάρχης Λευτέρης Κοσμόπουλος δήλωσε ότι: «Είναι πολύ σημαντική η αγαστή συνεργασία με τον Δήμαρχο Μεγαρέων, ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη πορεία των έργων που έχει προγραμματίσει και χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής. Προχωράμε και ευελπιστούμε σε γρήγορη εξέλιξη των αντιπλημμυρικών έργων στο Δήμο Μεγαρέων και σχεδιάζουμε νέα έργα, που θα δώσουν οφέλη στον τόπο μας, αισιοδοξία στους συμπολίτες μας. Σκοπός όλων μας οφείλει να είναι η προστασία των πολιτών, η βελτίωση της ποιότητας ζωής».