Με συναυλία του μουσικού συγκροτήματος Ονιράμα και του Μύρωνα Στρατή έκλεισε η φετινή έκθεση Μεγάρων Γη στα Πευκάκια.
Με ιδιαίτερη έμφαση στις μουσικές και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, όντως η έκθεση έδειξε να παίρνει έναν άλλο χαρακτήρα και να μοιάζει περισσότερο με καλλιτεχνικό γεγονός το οποίοι περιείχε πολλές μουσικές εκδηλώσεις, πολιτιστικές και αναψυχής.
Όλα τα λεφτά όμως ήταν η οπτική και ηχητική κάλυψη με κινούμενα φώτα και ηχητικά συστήματα πρώτης γραμμής που “κατέβασε” στις συναυλίες η εταιρεία Mega Sound – MSH Hellas των Γιάννη και Χαράλαμπου Οικονομόπουλου.
Τόσο το οπτικό θέαμα όσο και η ποιότητα του ήχου ξεχώρισαν.

Κατά τα λοιπά, από τον πρωτογενή τομέα, την πολυπληθέστερη παρουσία είχαν τα περίπτερα επιχειρήσεων επεξεργασίας μελιού ενώ όπως πάντα δυνατός πόλος έλξης ήταν το μεγάλο περίπτερο της Φάρμας του κ. Βασίλη Κάβουρα. Το ίδιο και οι περιοχές του άλσους στις οποίες βρίσκονταν σταθμευμένα στελέχη του προσκοπισμού και του οδηγισμού και έδιναν έντονη γεύση φυσικής ζωής και άσκησης.

Επίσης θετικά επισημαίνουμε τα show δεξιοτεχνίας με άλογα της Φάρμας Γκοσδή την πρώτη και την τελευταία ημέρα και τα show trial της ΛΕΜΜ την δεύτερη και την τρίτη ημέρα.