Με πλήρες ρόστερ και δοκιμασμένη τεχνική ηγεσία, ο Βύζας ξεκίνησε την προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2019 -2020, τη Δευτέρα 12 Αυγούστου.
Σε πολύ καλό κλίμα, υπό τις οδηγίες του προπονητή Βασίλη Στασινόπουλου, του γυμναστή Δημήτρη Αναγνωστόπουλου και του προπονητή τερματοφυλάκων Δημήτρη Κόκκαλη όλοι οι ποδοσφαιριστές, αυτοί οι οποίοι παρέμειναν από την περσινή σύνθεση και τα νέα αποκτήματα συγκεντρώθηκαν στο δημοτικό Νέας Περάμου όπου θα διεξαχθεί φέτος η προετοιμασία της ομάδας.

Ο Βασίλης Στασινόπουλος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Γνωστός στα Μέγαρα εδώ και χρόνια, έχει συνδέσει το όνομά του με τους κιτρινόμαυρους σε πολλές φάσεις της πορείας τους και είναι χαρακτηριστικό το στυλ του και η συγκρότητηση την οποία επιθυμεί να υπάρχει στην ομάδα.

Στους ποδοσφαιριστές αλλά και στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, μίλησε ο πρόεδρος Λεωνίδας Νικολάου.
Φέτος ο Βύζας έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο του την κατάκτηση του τοπικού πρωταθλήματος και την άνοδό του στη Γ εθνική.
Με αυτό το στόχο η ομάδα έχει εμπλουτίσει το δυναμικό της και είναι βέβαιο ότι εκτός του ότι θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην πορεία του φετεινού τουρνουά πρωταθλήματος, θα προσφέρει και ποιοτικό θέαμα στους φίλους και οπαδούς του.