Μετά από χρόνια προσφοράς στα κοινά του Δήμου Μεγαρέων, ο Κλεάνθης Βαρελάς εισέρχεται στο Δημοτικό Συμβούλιο με νέο πλέον ρόλο, ως επικεφαλής παράταξης.

Μετά τη χθεσινή ορκομωσία του Δημάρχου, των Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων δηλώνει ότι σκοπός και όραμά του για τη νέα δημοτική περίοδο είναι να δώσει, αυτός και οι συνεργάτες του, τον καλύτερό τους εαυτό στηρίζοντας κάθε πρόταση η οποία αποβλέπει στην ανάπτυξη του τόπου και στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων.

Στον αντίποδα, δηλώνει, θα αντιδράσει σε κάθε τι το οποίο μπορεί να αποβεί επιβλαβές για την τοπική κοινωνία.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του όπως διατυπώνονται στην προσωπική του ηλεκτρονική σελίδα

“Μία από τις πιό σημαντικές στιγμές και σίγουρα η πιο Ιερή, είναι η στιγμή του Όρκου.Σήμερα 25/8/019 ορκίστηκε το νέο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Μεγαρέων και τα συμβούλια τοπικών κοινοτήτων Μεγάρων, Νέας Περάμου και Κινέτας!

Ο συνδυασμός «Μαζί με Όραμα» του οποίου έχω την τιμή να είμαι επικεφαλής θα συμμετάσχει στο Δημοτικό Συμβούλιο με έξι δημοτικούς συμβούλους και στα Συμβούλια Κοινοτήτων με τρείς Συμβούλους! Ως νεοεκλεγεις συνδυασμός θα δώσουμε τον καλυτερό μας εαυτό, θα στηρίξουμε κάθε πρόταση που έχει σκοπό την ανάπτυξη του τόπου και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, θα είμαστε όμως έτοιμοι να αντιδράσουμε σε κάθε τι αρνητικό και επιβλαβές και θα κάνουμε προτάσεις με όραμα, καινοτόμες και τεκμηριωμένες, με σκοπό το καλό του τόπου!

Καλή θητεια και καλή δύναμη σε όλους μας!”