Το Σάββατο 27 Μαρτίου 2021 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η 2η διαδικτυακή δράση ενημέρωσης η οποία αφορούσε στον αναρτημένο Δασικό Χάρτη του δήμου Μεγαρέων  με την συμμετοχή δεκάδων πολιτών που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση.

Την διαρκείας δύο ωρών ενημέρωση συντόνισε ο επικεφαλής του συνδυασμού  και δημοτικός σύμβουλος κ. Κλεάνθης Βαρελάς ο οποίος στον πρόλογο του ευχαρίστησε όλους όσοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον και συμμετείχαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους συμμετέχοντες ήταν η πρόεδρος και μέλη της τοπικής κοινότητας Κινέτας, η πρόεδρος και μέλη της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κινέτας, εκπρόσωποι συλλόγων από το Αλεποχώρι, την Κινέτα, τον Λουτρόπυργο, το Νεράκι, τις Αλμύρες και την Αγία Τριάδα, εκπρόσωποι της Συντονιστικής Επιτροπής Πυρόπληκτων Κινέτας καθώς και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο δήμο Μεγαρέων.

Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε με την μέθοδο της τηλεδιάσκεψης ενώ προβλήθηκε σε ζωντανή μετάδοση από τη σελίδα του συνδυασμού «Μαζί με Όραμα» στο Facebook δίνοντας τη δυνατότητα σε πολλούς συμπολίτες μας να παρακολουθήσουν μία άκρως ενδιαφέρουσα ανοικτή δράση.

Οι συμμετέχοντες έθεσαν σημαντικά ερωτήματα στον εισηγητή δασολόγο και δημοτικό σύμβουλο του δημοτικού συνδυασμού «Μαζί με Όραμα» κ. Σπύρο Νικολάου.

Οι διαδικτυακές δράσεις ενημέρωσης έχουν ως σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε επίκαιρα κοινωνικά θέματα.

Ευχαριστούμε τον εισηγητή δασολόγο κ. Σπύρο Νικολάου και όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συμμετείχαν.

Ο δημοτικός συνδυασμός «Μαζί με Όραμα» θα συνεχίσει να πρωτοπορεί με παρόμοιες δράσεις και να βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην καθοριστική πληροφόρηση τους σε μείζονα θέματα που απασχολούν το κοινωνικό σύνολο.