Με τον σούτιν γκαρντ Μάριο Μπατή έκλεισε η Νεανική Εστία Μεγαρίδος προχωρώντας στην ανανέωση του δυναμικού της για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Πρόκειται για μια μεταγραφική επιτυχία αφού ο εν λόγω μεταφέρει εμπειρίες από την Basket League και από ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Εκτός από τον Μάριο Μπατή, η Νεανική Εστία Μεγαρίδας ήρθε σε συμφωνία με τους Μιχάλη Ραζή και Οργέστ Χάσα , αλλά και τους Χαράλαμπο Κοντραφούρη και Παναγιώτη Τζάιδα, συνεχίζοντας την μεταγραφική της ενίσχυση.

Ο 25χρονος Μιχάλης Ραζής αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια την περσινή σεζόν στην Α2, έχοντας 2 πόντους ανά παιχνίδια, ενώ βρίσκεται στην ομάδα της Αργολίδας στην πορεία καταξίωσης της. Ο Οργέστ Χάσα αγωνίστηκε ως δανεικός από τον Οίακα στην Ερμιονίδα και την Γ’ Εθνική, ενώ ο 22χρονος γκαρντ, Χαράλαμπος Κοντραφούρης είχε συμμετοχή και στα 21 παιχνίδια του Εθνικού Πειραιά, έχοντας 1,7 πόντους στην Β’ Εθνική. Μια σεζόν πριν βρέθηκε στον Έσπερο Καλλιθέας, ενώ υπήρξε και συμπαίκτης του Μάριου Μπατή στον Ιωνικό Καλλιθέας.

Ο Παναγιώτης Τζάιδας ξεκίνησε από τις υποδομές του Ολυμπιακού, και πέρυσι βρέθηκε στην Γ’ Εθνική και τον ΚΑΟ Κορίνθου, με τον οποίο κέρδισε την άνοδο προς την Β’ Εθνική. Έχει επίσης αγωνιστεί στην Α2 με Απόλλωνα Πατρών και Αρκαδικό.

Πηγή: Basketa.gr