Ύψωσε τους τόνους ο τέως Δήμαρχος Μεγαρέων Γιάννης Μαρινάκης στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 16ης Απριλίου και συγκεκριμένα κατά την διάρκεια της συζήτησης του θέματος για δεντροφύτευση του λόφου Στίκα.

Το τερμάτισε ο Αντιδήμαρχος!

Με αφορμή το στρώσιμο του μεγαλύτερου τμήματος του οικοπέδου του σταθμού ΟΣΕ με ξέσματα ασφάλτου κατηγόρησε τον κ. Σταμούλη ότι αντί να συνεχίσει το έργο της φύτευσης του πρώην σιδηροδρομικού σταθμού το έστρωσε με αυτό το υλικό.
Ο κ. Μαρινάκης πρότεινε στο δίδυμο Σταμούλης – Φυλακτός να γραφτούν στο βιβλίο Γκίνες για την πράξη αυτή.

Με τη σειρά του ο κ. Σταμούλης κατηγόρησε τον τέως Δήμαρχο για υποκρισία επειδή και επί της διοίκησής του ασφαλτοστρώθηκε το πάρκινγκ του σταθμού. Για να πάρει την απάντηση ότι την άσφαλτο την βρήκε από τους προκατόχους του και το υπόλοιπο το πρασίνισε.
Για την ιστορία, επί Διοίκησης Μαρινάκη έχαν γίνει προσπάθειες να πρασινίσει το οικόπεδο του σταθμού με σπορά γκαζόν και φύτευση καλλωπιστικών φυτών. Όμως επί των ημερών Σταμούλη το έργο δεν συνεχίστηκε.

Πολύ ενδιαφέρον έχει η τελική απάντηση του κ. Σταμούλη ο οποίος είπε: «Ε ….Το στρώσαμε και όποια στιγμή θέλουμε το απομακρύνουμε.»

Για την ενημέρωση των αναγνωστών μας παραθέτουμε δύο φωτογραφίες ώστε και αυτοί να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα.

Μιλάμε για πολύ μαύρο