98 λεπτά χρειάστηκε ο Μίμας να μπορέσει να καταβάλει τον Ηρακλή Ελευσίνας με 2-1, σκορ ημιχρόνου 1-1.
Παρά το γεγονός ότι ο Μίμας ήταν ελαφρά καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και αρκετά καλύτερος από τον Ηρακλή στο 2ο ημίχρονο, η αμυντική διάταξη των φιλοξενουμένων και οι χαμένες ευκαιρίες των γηπεδούχων έφεραν την τόσο καθυστερημένη νίκη.

Το 1-0 έγραψε ο μόνιμος σκόρερ του Μίμα και διακριθείς Τάκης Μπαγδάτογλου στο 23′ ενώ την ισοφάριση πέτυχε ο Πετσίτης στο 32′.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής στήθηκε αμυντικά στα κύμματα επιθέσεων του Μίμα με ξαφνικές αντεπιθέσεις και το παιχνίδι πήγαινε για ισοπαλία.
Όσο πλησίαζε προς το τέλος τόσο αυξανόταν η πίεση του Μίμα.
Στο 83′ ο Μπαγδάτογλου σε μια δυνατή μονομαχία χτύπησε τον Πουρή του Ηρακλή στο πρόσωπο και ο διαιτητής Κωνσταντινίδης τον απέβαλε.
Εκεί το παιχνίδι διακόπηκε για για ένα επτάλεπτο προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον Πουρή από το γιατρό του αγώνα Χρήστο Πέγκο.
Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο Μίμας συνέχισε να πιέζει και στο 97′ κέρδισε φάουλ στη γραμμή της μεγάλης περιοχής, αριστερά.
Το φάουλ κτύπησε εύστοχα ο Φουρνάρης ένα λεπτό αργότερα και έγραψε το 2-1.

Διαιτητής: Π. Κωνσταντινίδης
Βοηθοί: Χ. Κουρομπύλια, Χ. Πλάκας
Παρατηρητής αγώνα: Τάσος Δρομούσης
Γιατρός: Χρήστος Πέγκος

Μίμας (Χάρης Κουστέρης): Στέφης, Κήττας, Λέζη (91′ Δρυμούσης), Μανώλης, Γαλανός, Ζουμπουρλής, Τσιούνης, Μήτσος (78′ Αριστόπουλος), Μπαγδάτογλου, Φουρνάρης, Μαυρονάσος (63′ Χαμπιλάι
Αναπληρωματικοί: Κούτσι, Στρατιώτης, Δέσκος, Καλαϊτζης

Ηρακλής Ελευσίνας (Μιχάλης Κατσάφαρος): Μικρός, Μπίμπα (58′ Πουρής), Χατζαντωνάκης, Πετσίτης, Καρδάμης, Γκόρος (96′ Παροτσίδης), Γκολφινόπουλος, Στύλλα, Λιόλιος (89′ Πεπόνης), Κατσάφαρος, Τσέκα
Αναπληρωματικοί: Αξιώτης, Τερζίου