Με δυσκολία επικράτησε με 1-0 ο Μίμας επί του Θρασύβουλου στο ματς της 13ης αγωνιστικής το οποίο πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό στάδιο Μεγάρων την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ΕΠΣΔΑ.
Από τον άλλο κόσμο γύρισε ο Μίμας αφού χρειάστηκε να περάσουν 92 ολόκληρα λεπτά και το γκολ του αμυντικού Γκουτσούλα για να κατοχυρώσει τη νίκη του επί του πολύ καλά στημένου Θρασύβουλου.

Ήταν ένα φλύαρο παιχνίδι το οποίο στη μεγαλύτερη διάρκειά του εξελίχθηκε στο κέντρο του γηπέδου και με λίγες φάσεις στις περιοχές των ομάδων, κυρίως από πλευράς του Μίμα από τον οποίο η απουσία του τραυματία Καραμπλάκα ήταν αισθητή.
Οι λιγοστές ευκαιρίες δημιουργήθηκαν κυρίως από τους Χαλιώτη και Φουρνάρη από πλευράς γηπεδούχων ενώ από τους φιλοξενούμενους οι οποίοι κατέβηκαν με οριακή αποστολή 11 ποδοσφαιριστών οι πιο αξιόλογες ευκαιρίες έγιναν στο 2΄, 57΄ και στο 75΄ από τους Θεοδωρίδη, Τσινακίδη και Κοντούλη.

Ο Μίμας είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίας στο 18΄και στο 38΄με τον Φουρνάρη ενώ ο Χαλιώτης πήρε πολλές πρωτοβουλίες στο δεύτερο ημίχρονο οι οποίες όμως δεν έφεραν αποτέλεσμα.
Στην προσπάθεια της επίθεσης κλήθηκε μετά το 60΄ να βοηθήσει και ο σέντερ μπακ Γκουτσούλας τον οποίο είδαμε σε θέση προωθημένου μέσου.
Η υπεροχή του Μίμα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν άκαρπη αλλά το πείσμα εκ μέρους των παικτών του δεν έλλειψε.
Και ενώ όλα έδειχναν ότι ο αγώνας θα έληγε ισόπαλος χωρίς γκολ, ο πολύ καλός, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα Γκουτσούλας δεν είχε πει την τελευταία λέξη.
Στο 92΄ το φάουλ που χτύπησε ο Λέζι από αριστερά πάνω στη γραμμή πλαγίου βρήκε το κεφάλι του Γκουτσούλα ο οποίος μέσα από πλήθος παικτών βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και προς τη λύτρωση.
Το γκολ πανηγύρισαν με πάθος οι παίκτες και οι φίλοι του Μίμα.

Διαιτητής: Σ. Μεντής
Βοηθοί: Χ. Πλάκας, Γ. Φούρκας
Παρατηρητής: Β. Ζεϊμπέκης
Γιατρός: Χ. Πέγκος

Μίμας (προπονητής Χάρης Κουστέρης): Μάππας Κουτσουμπής Γκουτσούλας, Συριανός. Καλάϊτζής Ν., Λουκίδης (81΄ Σακερλής), Ζουμπουρλής, Βαγιανός (46΄ Λέζι), Φουρνάρης (81΄ Χαμπιλάι), Κούρσος, Χαλιώτης
Αναπληρωματικοί: Αριστόπουλος, Υφαντής, Καλλιπέτσης, Νότας

Θρασύβουλος (Πλαβούκος Ι.): Πυρένης, Θεοδωρίδης, Αγγελιδάκης, Λένας, Σφακιανάκης, Πλαβούκος, Πετράκης, Κοντούλης, Τσινακίδης, Καψάλης, Χαλιμούρδας