Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι μπάσκετ το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γιώργος Τσαλδάρης (Νέα Πέραμος), η Ένωση Νέας Περάμου – Μεγάρων ηττήθηκε από την Δάφνη Αγίου Δημητρίου με 67 – 62.

Πρόκειται για τον ματς της πρώτης αγωνιστικής, 4 Οκτωβρίου, το οποίο είχε αναβληθεί λόγω μη προσέλευση του ενός από τους δύο διαιτητές.

Η ομάδα της Νέας Περάμου στάθηκε πολύ καλά και προηγήθηκε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά οι δυνάμεις της αποδείχθηκαν οριακές και στο τέλος επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι παρουσιάστηκαν δυνατότεροι και όταν χρειάστηκε να πιέσουν το έκαναν με επιτυχία και είχαν αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά στα μισά του τρίτου δεκαλέπτου επιτυγχάνοντας μια μικρή διαφορά (31-35) για να ανακάμψουν οι γηπεδούχοι αμέσως μετά.

Στο τελευταίο τρίλεπτο και πάλι οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ασφυκτικά, έκλεψαν μπάλες και με αιφνιδιασμούς πέτυχαν την τελική ανατροπή με 62-67.

Πρόκειται για δύο πολύ καλές ομάδες οι οποίες αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στην Β κατηγορία της ΕΣΚΑΝΑ και να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα και την άνοδο.

Τα δεκάλεπτα: 18-11,. 10-16, 19-15, 15-25

Διαιτητές: Χρόνης Θ., Ιερωνυμάκης Β.

Νέα Πέραμος (Κ. Αράπης, Ε. Βάνου): Καπέτσης, Τηγάνης 6(2), Ασημόπουλος, Καραΐσκος 3(1), Τσέλιος, Παπουλίδης 25, Μοδάκης 6, Καρράς 18, Τζελέκος, Καρατζίογλου 1, Σαμαράς, Δρακωτός 3(1)

Δάφνη Α.Δ. (Γ. Δρουμπούκης): Ραζής          4, Αποστόλου, Ζαχαρόπουλος 2, Φωσές 13(1), Αλεξανδρόπουλος 3(1), Άμερσον 17(2), Μαραγκόπουλος 19, Λούκος, Τσούτσιας, Τσίλιαγας 9(1), Σμυρνιωτάκης, Παπαγεωργίου

***Στον αγώνα παρευρέθη η Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής Γιώτα Παππά

***Στο ημίχρονο οι γηπεδούχοι απένειμαν τιμητική πλακέτα στον προπονητή της Δάφνης Α.Δ. Γιώργο Δρουμπούκη για τις υπηρεσίες τις οποίες είχε προσφέρει στο παρελθόν ως προπονητής στην Ένωση