Για ένα ημίχρονο ήταν ντέρμπι το ματς του Μεγαρικού με τον Λέοντα.
Μόλις στο 10’ προηγήθηκε ο Λέων με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Σιδηρόπουλος. Γρήγορη η απάντηση του Μεγαρικού που ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο (πέναλτι) το οποίο εκτέλεσε ο Στεφανίδης στο 22′ διαμορφώνοντας έτσι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μεγαρικός ανέβασε στροφές και με εξαιρετική απόδοση μετέτρεψε το ντέρμπυ σε θρίαμβο με τελικό σκορ 1-7.

Σκόρερ οι Κουφής Γ. Π. στο 50′(1-2) και 53’ (1-3). Ο Σερταρίδης στο 63’ κάνει το (1-4) και στο 75′ ο Στεφανίδης βάζει το δεύτερο του τέρμα στον αγώνα κάνοντας το (1-5).
Στο 76′ ο Στέφας κάνει το (1-6) και ο Σερταριδης στο 79′ διαμορφώνει το τελικό (1-7) . Άψογη η διαιτησία του κ. Βάτσιου.

Οι συνθέσεις των ομάδων: Λέων (Καραταΐδης) Κωνσταντινιδης, Νικολοπουλος, Βασιλόπουλος Τζανετος, Σαχσανιδης, Καραπιδακης, Κουφουδακης (72′ Δεληγιάννης), Βασιλείου (73′ Μητρός) , Τσιμπουρδας, Ζαπουνιδης (39′ Γιαννακουδακης), Σιδηρόπουλος(57′ Κορδέρας), Γιαννακουδακης.

Μεγαρικός (Γ. Χατζής): Ανδρέου, Ελέζι (57′ Στέφα), Χριστοδουλιδης, Μαυρίδης, Πατσιονίδης, Στίλα (72′ Κουτσουμπής), Στεφανίδης (82′ Αλκος), Μητρόπουλος, Κουφής Γ. Π. (57′ Κουφής Γ. Ι.)

Ρεπορτάζ Ιωάννης Σωτηρίου
Υπ. Γρ. Τύπου Α.Σ Μεγαρικός