Χωρίς τέρματα έληξε το ματς μεταξύ δύο γειτονικών αντιπάλων, Βύζας Μεγάρων και Άτταλος Νέας Περάμου στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας Δυτικής Αττικής.
Το ματς χαρακτηρίζεται από την άκαρπη υπεροχή του Βύζαντα στο πρώτο ημίχρονο, το χαμένο πέναλτι του Άτταλου στο 72΄ και τον σοβαρό τραυματισμό (80΄ ) στο σαγόνι του Ανδρέα Γαλανού ο οποίος απομακρύνθηκε με όχημα του ΕΚΑΒ.

Ο Βύζας είχε ευνοϊκό άνεμο και διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο αλλά η υπεροχή του ήταν άκαρπή αφού οι παίκτες του έχασαν πολλές ευκαιρίες

10΄ χαμένη ευκαιρία του Χατζηπαπά μπροστά στον τερματοφύλακα, σε κτύπημα κόρνερ του Χάρμπαλη
20΄ σέντρα ο Δέσκος η μπάλα έξυσε το κεφάλι του Παναγιωτόπουλου
23΄ παράλληλη σέντρα από δεξιά ο Κλωνάρης, η μπάλα πέρασε πάνω από τα κεφάλια των Δρίτσα και Παναγιωτόπουλου
25΄ το πρώτο, και ακίνδυνο, σουτ του Άτταλου από τον Κουσίδη
31΄ σειρά χαμένων ευκαιριών ο Βύζας με τους Μάλλη και Παναγιωτόπουλο
37΄ επικίνδυνο σουτ του Στρατιδάκη εκτός τέρματος, γίνεται παραλήπτης ο Μπαγδάτογλου ο οποίος βρίσκεται σε θέση οφ σάιντ. Το γκολ ακυρώνεται.
43΄ χαμένη κεφαλιά του Παναγιωτόπουλου

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άτταλος μπήκε επιθετικά και έχοντας ευνοϊκό άνεμο επισκέπτεται συχνά την περιοχή του Βύζαντα.
50΄ ο Μπαγδάτογλου επιχειρεί να «κρεμάσει» τον Κατσικούρη ο οποίος ίσως να βρισκόταν λίγο εκτός θέσης με ψηλοκρεμαστή σεντρα. Μπλοκάρει ο Κατσικούρης
51΄ ασριστερό σουτ βολέ του Κλωνάρη περνάει μόλις επάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σταθόπουλου
54΄ χάθηκε η μπάλα με εξαίρετο συνδυασμό μέσων και επιθετικών του Άτταλου, πολύ καλή φάση αλλά διακόπτεται αφού ο τελικός αποδέκτης παραβιάζει την εστία του Κατσικούρη από θέση οφ σάιντ.
72΄ ο Κασικούρης ανατρέπει εντός περιοχής τον Στρατιδάκη. Ο Δημητρόπουλος υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών. Αναλαμβάνει να εκτελέσει ο Μπαγδάτογλου. Αποκρούει ο Κατσικούρης, γίνεται κάτοχος ο Μπαγδάτογλου αλλά ευρισκόμενος με κακή γωνία του σώματος στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ.
75΄ Δεξιό δυνατό βολέ από τον Δρίτσα ξύνει το οριζόντιο δοκάρι του Σταθόπουλου
80΄ σύγκρουση Ιερόθεου Δρίτσα και Ανδρέα Γαλανου. Αποτέλεσμα ο Γαλανός να υποστεί θλαστικό τραύμα στο κάτω χείλος και ο γιατρός του αγώνα να διαγνώσει πιθανό κάταγμα στη σιαγόνα.
Εκλήθη εσπευσμένα ασθενοφόρο και παρέλαβε τον τραυματία.

Ο αγώνας συνεχίστηκε μετά την απομάκρυνση του Γαλανού χωρίς να αλλάξει το σκορ.

Διαιτητής: Σ. Δημητρόπουλος
Βοηθοί: Κ. Φαρμάκης, Ε. Σαββόγου
Παρατηρητής: Σ. Τρύπος
Γιατρός: Κ. Οικονομόπουλος

Βύζας (Μάκης Πανταζής): Κατσικούρης, Δέσκος, Χάρμπαλης, Χατζηπαπάς, Εμετό, Μουσκάι, Μάλλης (39΄ Πανταζής), Κλωνάρης Π., Δρίτσας, Κλωνάρης Γ., Παναγιωτόπουλος
Αναπληρωματικοί: Καλαμπαλίκης, Τσίγκρης, Ανδρέου, Λιόσης, Βασίλαινας, Κουρκούτης

Άτταλος (Σ. Δέδες, Π. Δήμας): Σταθόπουλος (46΄ Μουκέας), Χοραβάτης, Παπαδόπουλος, Γαλανός (90+ Απαζίδης), Μαριόλης Γ., Ασλανίδης (18΄ λ.τρ. Κοντόσταυλος), Μπαγδάτογλου, Καλαϊτζίδης, Στρατιδάκης, Κουσίδης, Χριστοδουλίδης (57΄ Μαριόλης Ν.)
Αναπληρωματικοί: Δρομούσης, Κασιμάτης, Ελέζι

***Και σε αυτόν τον αγώνα παρέμεινε εκτός αγωνιστικού χώρου ο προπονητής του Άτταλου Σάκης Δέδες αντικατασταθείς από τον Παναγιώτη Δήμα