Την οικονομική ενίσχυσή της από την τοπική κοινωνία ζητά η Νεανική Εστία Μεγαρίδος και πραγματοποιεί λαχειοφόρο αγορά.
Όπως έχουμε ήδη γράψει σε πολυάριθμες αναφορές μας, η ΝΕΜ φιλοξενεί μεγάλο αριθμό αθλητών οργανωμένους σε μεγάλο αριθμό τμημάτων.

Προσκαλεί λοιπόν τους φίλους της να την ενισχύσουν οικονομικά λέγοντας:

«Η ΝΕΜ είναι αποδεδειγμένα ο μοναδικός Σύλλογος της πόλης των Μεγάρων στο μπάσκετ, που κατορθώνει να συνδυάζει τις αγωνιστικές επιτυχίες με την δέουσα παιδαγωγική διδασκαλία και τις νίκες με το «ευ αγωνίζεσθαι». Τα αποτέλεσμα αυτό όμως, μόνο εύκολα και άκοπα δεν επιτυγχάνεται, καθώς χρειάζονται ατελείωτες ώρες εργασίας και από το επιστημονικά καταρτισμένο, πολυάριθμο τεχνικό επιτελείο της ομάδας και από τους ανθρώπους της διοικήσεως και τους φίλους του Οργανισμού καθώς και μεγάλα κονδύλια.

Οι διοικούντες την Ν.Ε.Μ. έχουμε αποφασίσει εξ’ αρχής ότι σε καμία περίπτωση η αλματώδης άνοδος της αντρικής μας ομάδας δεν θα αποτελέσει τροχοπέδη στην υποδειγματική διδασκαλία του μαθησιακού αντικειμένου του μπάσκετ στα παιδιά της Υποδειγματικής Σχολής Καλαθοσφαίρισης μας, που αποτελούν και την συντριπτική πλειοψηφία του Συλλόγου μας και το αναζωογονητικό κύτταρο μας. Για μας το πραγματικό στοίχημα δεν είναι τόσο η άνοδος της αντρικής στις εθνικές κατηγορίες όσο η εδραίωση της Σχολής μας στην συνείδηση των αθλητών και των γονέων, ως ενός προτύπου Σχολείου που όποιος φοιτά σ’ αυτό μαθαίνει επιτυχώς τα μυστικά του μπάσκετ.

Γι’ αυτό τολμούμε για άλλη μια φορά να απευθυνθούμε σε σένα, τον ανώνυμο Μεγαρίτη και να ζητήσουμε και πάλι την βοήθειά σου, καθώς εσύ αποτελείς την κρυφή δύναμη και την ασφάλεια της Ν.Ε.Μ.. Το μόνο που έχουμε να σου πούμε είναι:
«Στην Ν.Ε.Μ. κάθε ευρώ πιάνει τόπο…»

Η αξία του κάθε λαχνού ορίζεται στο 1€ και ως δώρα θα κληρωθούν τέσσερα (4) playstation 4, που αποτελούν το όνειρο κάθε παιδιού και την απόλυτη εμπειρία στο gaming.
Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και διάθεση των λαχνών μπορείτε να απευθυνθείτε σε όλα τα μέλη του Δ/Σ και στους coaches των τμημάτων κατά την διάρκεια των προπονήσεων και των αγώνων.

Η κλήρωση για τους τυχερούς θα γίνει στο ημίχρονο της εντός έδρας αναμέτρησης της αντρικής μας ομάδας με το Π. Φάληρο για την 26η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ Ε.Σ.Κ.ΑΝ.Α. στις 24 Απριλίου 2018».