Εύκολο απόγευμα είχε ο Ασπρόπυργος στο Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας όπου αντιμετώπισε ως φιλοξενούμενος τον γηπεδούχο Ηρακλή Ελευσίνας στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ.
Ο Ασπρόπυργος με τον αέρα του πρωταθλητή του ομίλου του της Γ’ Εθνικής, και ήδη ομάδα της Φούτμπολ Ληγκ, είχε τη δύναμη, την τεχνική και την πείρα ώστε να πετύχει άνετα σκορ 4-0 σε χαλαρούς ρυθμούς.

Τα γκολ :
39′ 0-1 Ντιατά
48′ 0-2 Ντιατά
66′ 0-3 Νατσιόπουλος
83′ 0-4 Πρίκας

Διαιτητής: Φ. Ντάουλας
Βοηθοί: Μ. Δημόπουλος, Χ. Παύλος
Τέταρτος: Γ. Φίτσας
Παρατηρητές: Σ. Τσακαλίδης, Π. Τσιμίκος
Γιατρός: Χ. Πέγκος

Ηρακλής Ελευσίνας (Μ. Κατσάφαρος): Τζωρτζινάκης, Μπίμπα, Κάτσος (84′ Τυρλής), Σκαμαντζούρας, Μπακατσέλος, Γκόρος, Τοπτίδης, Στύλλα (70΄Πεπόνης), Χατζαντωνάκης, Καλογρίδης (88′  Μάχλης), Τσεβάς (80′ Καφαντάρης)
Αναπληρωματικοί: Παπαμακάριος, Ντεμιράι, Παροτσίδης

Ένωση Πανασπροπυργιακού – Δόξας (Γ. Βαζάκας): Κατσούλης, Τσουκαλάς, Σταγάκης, Νικολάου, Ζωνάς, Βασιλείου, Δουκάκης (81′ Πετρόπουλος), Σταύρου, Νατσιόπουλος (70′ Νάκας), Ντιατά (84΄ Λογοθέτης), Δηλαβέρης (79′ Πρίκας)
Αναπληρωματικοί: Παντελίδης, Φυλακτός, Χατζηβασιλάκης

*** Τον τελικό παρακολούθησαν περίπου 200 φίλοι και οπαδοί των δύο ομάδων, παράγοντες του ποδοσφαίρου, αρκετά μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΔΑ, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και της πολιτικής.
Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ασπροπύργου Μελετίου ο οποίος απένειμε το κύπελλο στους νικητές, ο Δήμαρχος Ελευσίνας Τσουκαλάς, ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Αγριμάκης, ο Γιάννης Λινάρδος, ο Νίκος Ευθυμίου, ο πρόεδρος του Βύζα Λευτέρης Νικολάου και το μέλος του ΔΣ Μάριος Ντοντάι, ο πρόεδρος του Κριού, ο διαιτητής Σταθόπουλος, ο παρατηρητής διαιτησίας Νεκτάριος Παστρωμάς και άλλοι

*** Πολύ κακή εντύπωση (παραφωνία στο κλίμα που διεξήχθη ο αγώνας) προκάλεσε μερίδα των οπαδών του Ασπροπύργου οι οποίοι από το άκρο της εξέδρας που τους είχαν περιορίσει έβριζαν με χυδαία συνθήματα.