Αποκλείστηκε ο Βύζας από το τουρνουά του κυπέλλου ΕΠΣΔΑ αφού στο δεύτερο παιχνίδι κόντρα στον Πανελευσινιακό ήλθε ισόπαλος 1-1. Σκορ πρώτου αγώνα στα Μέγαρα 0-2.
Ήταν αμφίρροπη η συνάντηση και το τελικό σκορ ανταποκρίνεται στην επίδοση των δύο ομάδων.
Η έκβαση του αγώνα ωστόσο προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των κιτρινόμαυρων προς το διαιτητή Φίτσα ο οποίος ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων.
Ο Βύζας έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων στο ξεκίνημα προηγήθηκε με 0-1 στο 5ο λεπτό με σουτ του Ετζουμέζου έξω από τη μικρή περιοχή μετά από παράλληλη σέντρα του Βούκα. Οι προϋποθέσεις ήταν πολύ καλές για τη συνέχεια αλλά ο Πανελευσινιακός εξισορρόπησε το παιχνίδι, βγήκε μπροστά και στο 23ο λεπτό ο διαιτητής είδε χέρι του Φλέγκα στην περιοχή και σημείωσε πέναλτι.  Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν αλλά ο Φίτσας είχε δείξει την άσπρη βούλα.  Το πέναλτι χτύπησε και πέτυχε το 1-1 ο Γ. Κακοσίμος.

Προσπάθησε να αντιδράσει και να ανακτήσει πρωτοπορία ο Βύζας αλλά οι αμυντικοί του Πανελευσινιακού εξουδετέρωσαν τους επιθετικούς του ιδιαίτερα ο δεξιός μπακ Πετσίτης έπαιξε τον Ετζουμέζου, συνεπικουρούμενος από τον Γουβαλάρη, στο όριο της νομιμότητας και με την ανοχή του διαιτητή.

Κλασσικές ευκαιρίες δεν χάθηκαν αλλά ο Πανελευσινιακός έκανε περισσότερες όπως ο συνδυασμός των Παπαδάκη – Πλάτανου – Τούση στο 9 κατέληξε σε σουτ – άουτ του τελευταίου.
Στο 18΄ κόλλησε η άμυνα του Βύζα μετά από κτύπημα κόρνερ του Μακρίδη αλλά ο Ανδρέου έσωσε την κατάσταση.
Στο 49΄ ο Πατσιονίδης έσωσε προ του Γ. Κακοσίμου.
Στο 54΄ σουτ-κεραυνός από 30 μέτρα, με κατεύθυνση τα δίχτυα εξουδετέρωσε με υπερένταση ο τερματοφύλακας Παλιγγίνης.
Στο 58΄ αν έμπαινε γκολ θα ήταν για χαϊλάιτ όταν ο Γουβαλάρης έστειλε τη μπάλα με ανάποδο ψαλίδι μόλις πάνω από το τέρμα του Ανδρέου.
Στο 65΄ ο Πατσιονίδης έστειλε κεφαλιά με καλές προϋποθέσεις άουτ
Ενώ στο 90΄ ο Καραγιάννης κτύπησε φάουλ το οποίο απέκρουσε σε κόρνερ ο Παλιγγίνης

Διαιτητής: Γ. Φίτσας
Βοηθοί: Χ. Παύλος, Ε. Δεμερτζής
Παρατηρητής: Π. Τσιμίκος
Γιατρός: Χ. Πέγκος

Πανελευσινιακός (Γιάννης Ρόκας): Παλιγγίνης, Κακοσίμος Ε. (81΄ Μαρινόπουλος), Πλάτανος, Πετσίτης, Γουβαλάρης, Κακοσίμος Γ., Μπέχλης (67΄ Κατσάφαρος), Τούσης, Παπαδάκης (83΄ Ζίου), Μακρίδης, Μπουρντένης (89΄ Αρναουτάκης)
Αναπληρωματικοί: Σκλιάς, Τσακουρίδης, Μιχαήλος

Βύζας (Μάκης Πανταζής): Ανδρέου, Μουσκάι (76΄ Εμετό), Λαλαής (64΄ Χάρμπαλης), Φλέγκας, Πατσιονίδης, Καραγιάννης, Βούκα, Ετζουμέζου, Δριτσας (85΄ Μαυρονάσος), Κλωνάρης, Μαζιώτης
Αναπληρωματικοί: Δρυμούσης, Χατζής, Κουφής, Φρυγανάς