Τον σύλλογο των ΑΜΕΑ Μεγάρων επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας 5 Δεκεμβρίου 2016 κλιμάκιο του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πανελλαδικής δράσης της Νέας Δημοκρατίας «Κανένας στο περιθώριο», η οποία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη.amea_megara_episkepsh_300

Στο κλιμάκιο μετείχαν η Βουλευτής Αττικής (υπεύθυνη για την συγκεκριμένη δράση στην Αττική) Γεωργία Μαρτίνου, ο Βουλευτής Θανάσης Μπούρας, ο Περιφερειάρχης  ΝΔ Αττικής Θανάσης Δρένης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δυτικής Αττικής Γιάννης Λινάρδος και ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Γιώργος Σακελλαρίου, συνοδευόμενοι από τα μέλη Αδαμαντία Κοροβέση και Θανάση Μήτσου.

Στην σύσκεψη η οποία έγινε με τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου ΑΜΕΑ Μεγάρων, συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος και αναζητήθηκαν λύσεις.
Τη δράση «Κανένας στο περιθώριο έχει και σε πολλές περιπτώσεις έχει δώσει λύσεις στα προβλήματα και έχει αποδώσει καρπούς.

Οι επισκέπτες εξέφρασαν την ελπίδα ότι θα συμβεί το ίδιο και στην περίπτωση του τοπικού συλλόγου ΑΜΕΑ αναγνωρίζοντας ότι ο σύλλογος επιτελεί σπουδαίο κοινωνικό έργο και ο οποίος οφείλει να έχει την στήριξη όλων.