Με μεγάλη  επιτυχία διεξήχθη, την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, η φιλανθρωπική εκδήλωση για τον συμπολίτη μας Μιχάλη θεοδωράκη ο οποίος βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε στις 10 Σεπτεμβρίου.

Ο συνδιοργανωτής και ψυχή της εκδήλωσης Κλεάνθης Βαρελάς συγχαίρει όλους όσοι συμμετείχαν τόσο στην διοργάνωση όσοι και το κοινό το οποίο παρακολούθησε την εκδήλωση με το παρακάτω μήνυμα:

“Η αίθουσα «Αμαλία» του συγκροτήματος καταστημάτων Le mirage γέμισε ασφυκτικά από συνανθρώπους μας οι οποίοι θέλησαν να στηρίξουν, ο καθένας με τον τρόπο του την μεγάλη αυτή προσπάθεια.
Ως υπεύθυνος του γυμναστηρίου Academy Sports Club που συνδιοργάνωσε την  εκδήλωση μαζί με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου δημοτικού σχολείου Μεγάρων συγχαίρω όλους όσους βοήθησαν και προσέφεραν ώστε η εκδήλωση αυτή να έχει την μεγάλη αυτή επιτυχία.
Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος η ομάδα πιάνου της Ελευθερίας Βούλγαρη, η Μουσική Σχολή «Ωδή στη Χαρά» των Σοφίας και Μαίρης Κιοσκέρογλου, το γυμναστήριο Academy Sports Club, ο ΟΦΑΦΑ Μεγάρων με ρυθμική γυμναστική και ταεκβοντο, η σχολή χορού της Αγγελικής Μουρτζούκου και ο σύλλογος Περαμείων-Κυζικηνών.
Σέ όλους αξίζουν συγχαρητήρια και ας ευχηθούμε όλοι μας στον Μιχάλη να γίνει γρήγορα καλά και να επιστρέψει σπίτι του!”

Κλεάνθης Βαρελάς
Καθηγητής φυσικής Αγωγής
Ιδιοκτήτης γυμναστηρίου
Academy Sports Club