Μέγαρα, 15 Δεκεμβρίου 2020

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Κινέτας αποτελεί έναν συλλογικό φορέα που επί δεκαετίες εκπροσωπεί επάξια τους κατοίκους της Κινέτας και των ευρύτερων περιοχών. Η πολυποίκιλη δράση και οι αγώνες που έχουν δοθεί από τα μέλη του διοικητικού 17συμβουλίου της Ομοσπονδίας έχουν καταγράφει στην ιστορία και έχουν αποδώσει καρπούς που όλοι σήμερα απολαμβάνουν. Καθοριστικός ήταν ο ρόλος της Ομοσπονδίας πριν αναγνωριστεί η Κινέτα ως τοπική κοινότητα καθώς εκπροσωπούσε ως ανώτατο όργανο τους κατοίκους όπου ήταν απαραίτητο. Σήμερα, ο σκοπός όχι απλά παραμένει ο ίδιος αλλά έχει αναβαθμιστεί, και αυτό γιατί αποτελεί τον πιο σημαντικό και τον πιο ισχυρό σύνδεσμο μεταξύ της δημοτικής διοίκησης και των πολιτών της Κινέτας.

Ο δημοτικός συνδυασμός «Μαζί με Όραμα» με επιστολή που υπογράφει ο επικεφαλής κ. Κλεάνθης Βαρελάς συνεχάρη το πρόσφατα εκλεγμένο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κινέτας. Ακολουθεί η επιστολή:

Αγαπητές κύριες και αγαπητοί κύριοι,

 Με αφορμή τις πρόσφατες εκλογές για ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κινέτας, ο επικεφαλής κ. Κλεάνθης Βαρελάς και τα μέλη του δημοτικού συνδυασμού «Μαζί με Όραμα» εύχονται στην πρόεδρο και τα μέλη μια ομαλή και παραγωγική θητεία με δύναμη και επιτυχίες.

Η Κινέτα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του δήμου Μεγαρέων. Τα δυσάρεστα γεγονότα των τελευταίων ετών, που όλοι θελουμε να σβήσουμε από την μνήμη μας, έδειξαν την αμφίδρομη και αμοιβαία σχέση που έχει η κοινότητα με την μητρόπολη. Επίσης ανέδειξαν και τους δεσμούς αλληλεγγύης ανάμεσα στους δημότες όλου του δήμου. Ελπίζουμε η θητεία σας να καταγράψει μόνο ευχάριστες στιγμές και γεγονότα και να σηματοδοτήσει ένα νέο ξεκίνημα για όλους τους κατοίκους της Κινέτας.

Ο κ. Κλεάνθης Βαρελάς μέσα από τις θεσμικές θέσεις που κατά καιρούς κατείχε και από την θέση του δημοτικού συμβούλου και επικεφαλής δημοτικού συνδυασμού που κατέχει σήμερα, βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τους κατοίκους της Κινέτας και τα συλλογικά όργανα που τους εκπροσωπούν και αναδεικνύει συνεχώς τα προβλήματα που προκύπτουν, καθώς και τα αιτήματα προς την δημοτική και κεντρική διοίκηση. Ευελπιστούμε σε μία καλή και αδιάκοπη συνεργασία ώστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε την στήριξη μας προς την Ομοσπονδία σας, τα μέλη της και όλη την Κινέτα.

 Με τιμή,
Για τον δημοτικό συνδυασμό «Μαζί με Όραμα»
Ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής
Κλεάνθης Βαρελάς