Προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποίησε ο Κλεάνθης Βαρελάς στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στη Νέα Πέραμο την Δευτέρα 20 Μαΐου.
Πλήθος κόσμου, με ιδιαίτερο παλμό αλλά και προσοχή άκουσαν τον υποψήφιο Δήμαρχο Μεγαρέων να αναπτύσσει τις θέσεις του και ιδιαίτερα για τη Νέα Πέραμο.

Από τα κεντρικά σημεία της ομιλίας του ξεχωρίζουμε την πρόθεση του κ. Βαρελά να εντάξει τη Νέα Πέραμο ως περιφέρεια με προτεραιότητα της διοίκησής του.
Ιδιαίτερα αναφέρθηκε στο ζήτημα της ασφάλειας αλλά και της τοπικής οικονομικής ανάπτυξης. Χαρακτήρισε τη Νέα Πέραμο ως ένα δυναμικό και με προοπτικές κέντρο του Δήμου Μεγαρέων και υποσχέθηκε να εργαστεί σκληρά για την δημιουργία υποδομών και προϋποθέσεων ανάπτυξης.

Για τον ευρύτερο Δήμο Μεγαρέων άσκησε αυστηρή κριτική για τις επιλογές του απερχομένου Δημάρχου Γρηγόρη Σταμούλη σχετικά με την κατάσταση για τις επικείμενες οξορύξεις βωξίτη στα Γεράνεια, για την ενδοτική στάση του στο θέμα της εγκατάστασης ΧΥΤΥ στους πρόποδες του όρους Πατέρας και για την αποσιώπηση της δημόσιας διαβούλευσης περί τον αγωγό υψηλής τάσης ο οποίος φθάνει στην Πάχη και διασχίζει τον παράλιο έξονα έως την περιοχή Σκαραμαγκά.

Ο κ. Βαρελάς κάλεσε το λαό της Νέας Περάμου να στηρίξει δυναμικά την υποψηφιότητα του και πάνω απ’ όλα υποσχέθηκε να πράξει το καλύτερο δυνατό ώστε η Νέα Πέραμος να αποτελέσει ισοδύναμο τμήμα του Δήμου Μεγαρέων.

Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Κωνσταντίνος, προϊστάμενος του ι.ν. Αγίου Γεωργίου ενώ στη συγκέντρωση παρευρέθηκε και ο γνωστός ποινικολόγος και παράγων της δημόσιας ζωής Αλέξης Κούγιας.