Η Νεανική Εστία Μεγαρίδος με τις διακρίσεις της τα τελευταία χρόνια μας κάνει υπερήφανους και προβάλει την περιοχή μας πανελλαδικά. Την Πέμπτη 11 Απριλίου ήρθε μια ακόμα διάκριση, αυτή της κατάκτησης του κυπέλου ΕΣΚΑΝΑ σε έναν αγώνα γεμάτο ένταση και πάθος απέναντι σε έναν δυνατό και άξιο αντίπαλο.

Οι νέοι που ασχολούνται με τον αθλητισμό και ειδικά οι συλλογικοί φορείς που δραστηριοποιούνται σε κάθε άθλημα, αποτελούν ένα ισχυρό κεφάλαιο της κοινωνίας μας. Υποχρεωση της πολιτείας και της εκάστοτε δημοτικής διοίκησης είναι να στηρίζει τις προσπάθειες όλων και να επιβραβεύει τους νικητές και δη αυτούς που κατακτούν τις πρώτες θέσεις.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού μας «Μαζί με Όραμα» κ. Κλεανθης Βαρελάς παρευρέθηκε καθ´ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και μετά το τέλος της εκανε την ακόλουθη δήλωση:

Όσα χρόνια και αν περάσουν οι αξίες παραμένουν σταθερές! Η Νεανική  Εστία Μεγαρίδος  για μία ακόμα φορά στην  κορυφή με την κατάκτηση του κυπέλλου  ΕΣΚΑΝΑ  απέναντι στον πολύ μαχητικό Πορφύρα.

Συγχαρητήρια σε όλους, παικτες, προπονητές, παράγοντες, φιλάθλους και χορηγούς. Προσωπικά νιώθω υπερήφανος που υπηρέτησα την ομάδα της Ν.Ε.Μ ως παίκτης και προπονητής και τώρα την υπηρετώ από την θέση του αντιπροέδρου.Πάντα επιτυχίες!