Δεν πρόλαβε ο συνδυασμός του Κλεάνθη Βαρελά να ανακοινώσει τις επισημάνσεις του για την εγκληματικότητα και είχαμε το πρόσφατο περιστατικό διάρρηξης της Alfabank στα Μέγαρα.

Επανέρχεται λοιπόν ο Κλεάνθης Βαρελάς αισθανόμενος δικαιωμένος για την ουσιαστική επισήμανσή του και δηλώνει:

Την Πέμπτη τα ξημερώματα, σε τραπεζικό κατάστημα στο κέντρο των Μεγάρων, λίγα μέτρα μακριά από το Αστυνομικό Τμήμα, άγνωστοι έσπασαν την πόρτα με ΙΧ και λήστεψαν το μηχάνημα των ηλεκτρονικών συναλλαγών της τράπεζας.

Αν αυτό συμβαίνει σε τράπεζα στο κέντρο της πόλης, δεν μπορούμε να φανταστούμε τι μπορεί να γίνει σε άλλα καταστήματα, μαγαζιά και σπίτια οπουδήποτε στον Δήμο Μεγαρέων.

Είναι παραπάνω από σημαντική η ανάγκη της περιοχής μας για περισσότερη και καλύτερη αστυνόμευση. Τα αστυνομικά τμήματα Μεγάρων και Νέας Περάμου είναι υποστελεχωμένα.

Πρέπει να επανδρωθούν σωστά πλήρως. Πρέπει να ξαναλειτουργήσει ο Αστυνομικός Σταθμός της Κινέτας. Όπως αναφέραμε και στο παραπάνω δελτίο, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαρέων Κλεάνθης Βαρελάς έχει κάνει παρεμβάσεις με πιο σημαντική την επιστολή στον Πρωθυπουργό για ενίσχυση της περιοχής μας με αστυνομία, αλλά οι παρεμβάσεις του δεν βρήκαν την ανταπόκριση των τοπικών παραγόντων.

Πρέπει να ληφθούν μέτρα για να μην φτάσουμε στα χειρότερα.