Την κεντρική προεκλογική του ομιλία πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Μεγαρέων Κλεάνθης Βαρελάς, επικεφαλής του συνδυασμού Μαζί με όραμα την Τετάρτη 22 Μαΐου εξώ από το εκλογικό του κέντρο στη συμβολή των οδών Γ. Σχινά και 28ης Οκτωβρίοιυ.

Εκατοντάδες κόσμου κατέκλυσαν την τοποθεσία προκειμένου να ακούσουν την ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Μεγαρέων ο οποίος έγινε δεκτός με επευφημίες και χειροκροτήματα.

Ήταν η κύρια προεκλογική του ομιλία και ως επί το πλείστον εκτάθηκε στο πρόγραμμα του συνδυασμού του αναφερόμενος στην ατζέντα του η οποία χωρίζεται στους πυλώνες Ασφάλεια, Καθημερινότητα, Ανάπτυξη.
Επί πλέον εξαπέλυσε βολές κατά του νυν δημάρχου Γρηγόρη Σταμούλη τον οποίον κατηγόρησε ως υπαίτιο για την υποβάθμιση της περιοχής και την απουσία της διοίκησής του από τα θέματα και προβλήματα της καθημερινότητας.
Δεν παρέλειψε να τονίσει με έμφαση τους επικρεμάμενους κινδύνους οι οποίοι προέρχονται από το ενδεχόμενο εγκατάστασης ορυχείων βοξίτη στα Γεράνεια, την εγκατάσταση ΧΥΤΥ στο όρος Πατέρας και την έφοδο του αγωγού υπερυψηλής τάσης στην Πάχη. Και για τα τρία αυτά θέματα κατηγόρησε τον δήμαρχο για αδράνεια και ενδοτικότητα.