Επιστολή προς τον Υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση έστειλε επιτροπή του Σωματείου Συνταξιούχων Μεγάρων σχετικά με την καταβολή δύο συντάξεων ως ενίσχυση σε πυροπαθείς συνταξιούχους της Κινέτας.
Στην επιστολή επισημαίνεται ότι υπάρχει μικρός αριθμός συνταξιούχων οι οποίοι αδίκως δεν έχουν λάβει το εν λόγω βοήθημα αν και έχει προβλεφθεί με υπουργική απόφαση.
Ζητούν να μάθουν πόσοι δικαιούχοι έχουν εξαιρεθεί και το λόγο της εξαίρεσης.

Η επιστολή:

Προς  τον  υπουργό εργασίας και κοινωνικών ασφαλίσεων
κ. Γιάννη Βρούτση
και την αρμόδια υπηρεσία του ΕΦΚΑ.

Κύριε υπουργέ,
έχουν περάσει δύο χρόνια από την καταστροφική πυρκαγιά στην Κινέττα και κάποιοι συνάδελφοι μας συνταξιούχοι δεν έχουν πάρει ακόμη τη χορήγηση των δύο συντάξεων που δικαιούνται βάση της υπουργικής απόφασης της προηγούμενης (ακόμη) κυβέρνησης.

Πρόκειται για μικρό αριθμό συναδέλφων μας συνταξιούχων που δεν πήραν αυτό το βοήθημα και δικαίως διαμαρτύρονται.

Για το λόγο αυτό θα θέλαμε μια απάντηση: πόσα είναι τα άτομα που δεν έχουν πάρει τις δύο συντάξεις  που δικαιούνται… αλλά και το λόγο (αν προκύπτει) που τους εξαιρεί από αυτό το δικαίωμα, καθώς και τι προτίθεται να κάνει το υπουργείο σας καθώς και ο ΕΦΚΑ για να αποκατασταθεί η αδικία;

Ζητάμε μια συνάντηση μαζί σας ή με κάποιο εκπρόσωπο σας, γιατί  πιστεύουμε μια τέτοια συνεργασία θα βοηθούσε στην εξεύρεση λύσης του χρόνιου και άδικου αυτού ζητήματος.

Αναμένοντας την απάντηση σας,
Ευχαριστούμε
Επιτροπή  Σωματείου Συνταξιούχων Μεγάρων για την Κινέττα.

 

Την επιστολή υπογράφουν οι Παναγιώτης Αγγελόπουλος, Χρήστος Πάνου, Αλέξης Τσόλης και Αντώνης Χοροζάνης