Με τα πολλά άλυτα προβλήματα της Κινέτας στο μυαλό τους και εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών, τοπικά έχει δημιουργηθεί μια ομάδα η οποία μελετά το ενδεχόμενο να συγκροτηθεί ενιαίο – ενωτικό ψηφοδέλτιο για τη νεοσυσταθείσα Τοπική Κοινότητα της περιοχής.
Τα μέλη της ομάδας πιστεύουν ότι με αυτό το σχήμα  θα επιτευχθεί ταχύτερη επίλυση χρόνιων προβλημάτων της περιοχής, τα οποία επιδεινώθηκαν μετά την καταστροφική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018 και της επακόλουθες πλημμύρες.

Προς τούτο κάνουν έκκληση στις κεντρικές δημοτικές παρατάξεις και στους υποψηφίους Δημάρχους να ΜΗΝ κατεβάσουν παραταξιακά ψηφοδέλτια στην Κινέττα και να στηρίξουν αυτού του είδους το ψηφοδέλτιο.

Οι θιασώτες αυτής της ιδέας εξέδωσαν ανακοίνωση την οποία απευθύνουν προς πάσα κατεύθυνση

«ΣΥΜΠΟΛΙΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ

Στις εκλογές του Μαΐου 2019 ψηφίζουμε για πρώτη φορά στην Κινέττα, για την εκλογή του 5μελούς Κοινοτικού Συμβουλίου, ως εκπροσώπους μας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ακόμα ψηφίζουμε σε ξεχωριστή κάλπη για την εκλογή του Κεντρικού Δημοτικού Συμβουλίου και τον Δήμαρχο Μεγαρέων αλλά και για τις Ευρωεκλογές.

Προτείνουμε, στις επερχόμενες Δημοτικές και Κοινοτικές εκλογές, ΕΔΩ στην Κινέττα, να δημιουργήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ένα Ενιαίο Ψηφοδέλτιο για το τοπικό Κοινοτικό Συμβούλιο, από κατοίκους της Κινέττας οι οποίοι ζουν καθημερινά τα προβλήματα και θέλουν να βοηθήσουν στην επίλυσή τους και στην βελτίωση της ζωής ΟΛΩΝ μας.

Πιστεύουμε ότι ως κάτοικοι της Κινέττας θα επιδιώξουμε ταχύτερη επίλυση χρόνιων προβλημάτων της περιοχής μας, τα οποία επιδεινώθηκαν μετά την καταστροφική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018 και της επακόλουθες πλημμύρες.

Καλούμε λοιπόν τις κεντρικές Δημοτικές παρατάξεις και τους υποψήφιους Δημάρχους να ΜΗΝ κατεβάσουν παραταξιακά ψηφοδέλτια στην Κινέττα και να στηρίξουν το ΕΝΙΑΙΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ψηφοδέλτιό μας. Επίσης καλούμε ΟΛΟΥΣ τους συλλόγους και την Ομοσπονδία να στηρίξουν την συγκεκριμένη πρωτοβουλία και να εργαστούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!»