Συνεδρίασε, υπό την προεδρία της Αλεξάνδρας Μπαλτσιώτη, το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Κινέτας την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου.
Η πρώτη συνεδρίαση του Οργάνου από την ίδρυσή της χαρακτηρίστηκε από το έντονο ενδιαφέρων των Κινετιωτών, από τις παρουσίες Κλεάνθη Βαρελά και Αντώνη Χοροζάνη και από την απουσία εκπροσώπου της Δημοτικής Αρχής.

Πολύ καλά οργανωμένη η Πρόεδρος Μπαλτσιώτη διένειμε τις εισηγήσεις των θεμάτων στους Συμβούλους και στο κοινό. Κάτι το οποίο κατά παράδοση δεν ισχύει στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαρέων όπου διαχρονικά οι εισηγήσεις των θεμάτων δίδονται προνομιακά μόνο στους Δημοτικούς Συμβούλους.

Το πρώτο θέμα το οποίο απασχόλησε το Συμβούλιο ήταν το ποσό των χρημάτων για έργα τα οποία θα προϋπολογίσει ο Δήμος για την Κινέτα.
Ως προς την καθαριότητα το Συμβούλιο επισημοποίησε την άποψη των κατοίκων της περιοχής για την ανάγκη δημιούργια Πράσινου Σημείου για την εναπόθεση απορριμμάτων, μπάζων και άλλων αντικειμένων, εφαρμόζοντας πάντοτε τον κανονισμό καθαριότητας.

Το Συμβούλιο θα προτείνει στο Δήμο την οργάνωση τοπικής συγκοινωνίας η οποία θα συνδέει τις περιοχές με το σταθμό του προαστιακού και την δις ημερησίως σύνδεση με λεωφορείο της Κινέτας με τα Μέγαρα.

Τέλος επισημάνθηκε η ανάγκη να γίνει κάθε προσπάθεια ώστε να ιδρυθεί και να κατασκευασθεί Δημοτικό Σχολείο σε εκτέλεση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι Σύμβουλοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι δεν εκπροσωπήθηκε η Διοίκηση του Δήμου Μεγαρέων στη συνεδρίαση